Simona Gherghe, peripeţii într-un taxi din Bucureşti: „Am avut un şoc“

Prezentatoarea de la Antena 1 a avut ghinionul să circule cu o maşină improprie pentru activitatea de taximetrie, dar şi cu un şofer nepoliticos.
Grăbită şi înfometată, Simona Gherghe a luat un taxi din faţa unui mall şi i-a cerut şoferului să o ducă spre casă. Ea a povestit pe blogul ei aventura neplăcută care a urmat.

"Am ceva probleme cu maşina, aşa că zilele astea merg cu taxiul. Ies de la mall şi, pe o caniculă ucigătoare, mă sui în primul taxi pe care-l văd în faţa ochilor (oricum nu erau multe). În maşină, mai cald ca afară. Primul şoc. Dau să-mi pun centura, şoferul îmi spune relaxat că nu are, că oricum nu merge cu viteză.
(Aici era momentul să cobor instant, de ce-oi mai fi rămas?!). Imediat cum porneşte, mă întreabă dacă mă deranjează fumul de ţigară. (Zău? Ce facem, acum fumăm?) Îi spun că aş prefera să nu-şi aprindă ţigara. Se conformează (probabil că mă înjură în gând). După care, un şoc şi mai mare, îşi cere scuze că... nu are aer condiţionat!!! (Doamne, cu ce-am greşit?!)"
, a scris Simona.

Povestea continuă: "Nu ştie adresa, îi explic pas cu pas. Omul are chef de conversaţie.
Toate bune (pe naiba!), da' când vorbeşte, se întoarce cu totul spre mine, în spate. Mă uit pierdută spre bord, iar privirea îmi pică pe o iconiţă: "Mântuieşte şi ne păzeşte". Păi da, dacă centură nu e, măcar graţie divină să fie... Rândurile de mai sus le-am scris în taxi, în timp ce aprobam politicos la tot ce-mi spunea nenea şoferul (...)"
.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod