Simbolul rezistenței: Puștiul de 11 ani care a adormit în timp ce vorbea Trump - VIDEO

Joshua Trump, un băiat de 11 ani hărţuit la şcoală din cauza numelui său de familie, fără nicio legătură de rudenie cu președintele SUA, a adormit în timpul discursului ținut de Donald Trump, devenind un simbol al „rezistenţei”.

Imaginile în care Joshua Trump doarme în timpul tradiționalului discurs despre "starea Uniunii" al preşedintelui american au provocat un val de reacţii pe rețelele de socializare, mai mulți utilizatori numindu-l simbolul "rezistenţei" împotriva lui Donald Trump, cu care, de fapt, băiatul nu are nicio legătură de rudenie.

Puștiul de 11 ani a ajuns în sediul Congresului la invitația făcută de Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump. Hărţuit luni de zile la şcoală din cauza numelui său de familie, Joshua a avut șansa de a asista la alocuţiunea solemnă a președintelui SUA în Congresul reunit marţi seara, onoare rezervată celor mai distinşi reprezentanţi ai societăţii civile americane.

Tânărul Joshua, care a purtat o cămaşă albă şi o cravată neagră, a luat loc la un scaun distanță de Melania Trump, fiind astfel în prim-planul camerelor foto și video.

Între el și Prima Doamnă a stat Eline, o fetiță care s-a vindecat după ce a fost bolnavă de cancer la creier, relatează Daily Mail.

Discursul a început după ora locală 21.00 şi a durat o oră şi jumătate, iar ora târzie l-a doborât pe Joshua. Toropit de oboseală, acesta a adormit cu capul pe spate, spre amuzamentul celor din jurul său.

Imaginile candide în care băiatul dormea liniștit în timp ce vorbea Trump au stârnit un val de simpatie pe internet. "Joshua e un copil drăguţ care doarme în timpul unui discurs foarte lung şi foarte plictisitor.
Este el cea mai bună persoană care să poarte numele de familie Trump? Foarte probabil"
, a scris pe Twitter scriitoarea americană Molly Jong-Fast.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod