Silviu Pașca și Cabron îmbracă mantia de „Supererou”

Miercuri, 13 mai, este o zi cu noroc pentru Silviu Pașca și Cabron. Artiștii lansează astăzi „Supererou”, un single care ne inspiră să credem că „putem reuși în orice”. Condiția este să avem încredere în noi.

„<<Supererou>> e o piesă compusă și produsă alături de Marius Pop, Vlad Popescu și Cabron. E un cântec cu un mesaj motivațional, care să îți redea încrederea în momentele în care nu te simți suficient de puternic. Fiecare dintre noi e propriul său erou, iar orice schimbare reală a cursului vieții, bună sau rea deopotrivă, ar trebui să fie influențată, înainte de toate, de către liberul arbitru. Nu trebuie să aștepți pe cineva să te salveze.Trebuie să cauți <<Eu-ul>> capabil să o facă.

E înăuntrul tău....", spune Silviu Pașca.



HaHaHa Production sărbătorește luna mai cu muzică și pasiune. Noul single Silviu Pașca (feat. Cabron & Marius Pop) – „Supererou" este cea de-a treisprezecea piesă lansată în cadrul maratonului muzical început la 1 mai. Mai rămân 18 de piese noi pe care le veți putea urmări pe canalul nostru de Youtube [www.youtube.com/HaHaHaProduction]. La finalul lunii, toate cele 31 de producții muzicale vor fi disponibile pe compilația #maimusic.

Pentru a vedea clipul piesei „Supererou”, click aici: https://youtu.be/yktiauj1ANo

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod