Silhouette îți recomandă: REACTION - cea mai nouă tehnologie pentru un corp de invidiat

Tendințele verii 2012 în materie de look impun un aspect îngrijit și o piele fermă, atuuri pe care orice femeie dorește să le afișeze, mai ales în apropierea sezonului estival. Specialiștii Silhouette îți oferă cea mai rapidă soluție de remodelare corporală pentru o siluetă ideală.
Tendințele verii 2012 în materie de look impun un aspect îngrijit și o piele fermă, atuuri pe care orice femeie dorește să le afișeze, mai ales în apropierea sezonului estival. Specialiștii Silhouette îți oferă cea mai rapidă soluție de remodelare corporală pentru o siluetă ideală.

Specialiștii Silhouette recomandă o nouă tehnologie în materie de tratamente pentru slăbit, remodelare și tonifiere, REACTION, ce îmbină acțiunile radiofrecvenței cu cele ale vacumterapiei pentru obținerea unui rezultat vizibil de la primul tratament. Radiofrecvenţa stimulează metabolismul dând fermitate şi elasticitate pielii tale. De asemenea, noua tehnologie are rolul de a stimula și regenera țesutul, având ca efect întinerirea pielii şi revitalizarea ei, dar și detoxifierea organismului, astfel încât să elimine aspectul de coajă de portocală al pielii.

Cu ajutorul tehnologiei REACTION, vacumterapia îmbină obținerea de efecte rapide și spectaculoase cu atingerea unui grad de confort maxim. Metoda pe baza căreia funcționează este aceea de aspirație, procedeu care duce la un masaj profund și sistematic, astfel încât să obții centrimetri în minus încă de la prima ședință și să poți afișa o piele fermă, tonică, netedă și catifelată.

Fară efortul exercițiilor fizice și al dietelor drastice, care nu dau rezultate atât de rapide pe cât ne dorim, Silhouette propune o singură soluție atât pentru remodelarea corporală, reducerea celulitei, cât și pentru creșterea fermității cutanate, asigurându-ți un tonus bun vara aceasta. Noua tehnologie asigură creșterea fluxului sangvin, al drenajului limfatic și stimulează metabolismul, eliminând celulita, astfel încât doamnele să se bucure de o piele fermă și un corp de invidiat, fără durere și fără bisturiu.

O piele cu aspect ferm și fără celulită este ceea ce dorește orice femeie să etaleze într-o ținută de vară. Pentru o siluetă atrăgătoare, specialiștii Silhouette recomandă tehnologia de ultimă generație REACTION, care oferă rezultate vizibile de la primul tratament.

Cu o activitate de 10 ani pe piată, centrele de slăbit și înfrumusețare Silhouette sunt recunoscute la nivel internațional ca fiind un proiect unic, “Conceptul științific al frumuseții”. Compania își desfăsoară activitatea în 5 centre localizate în București, Iași și Constanța.
Atenția deosebită față de nevoile clientului, produsele inovatoare de top și investiția tehnologică în aparatura ultraperformantă, sunt elementele definitorii ale acestui brand.

În centrele de slăbit și înfrumusețare Silhouette tratamentele se fac în funcție de repere medicale și împreună cu cele mai inovatoare aparate în domeniu. Calitatea serviciilor este certificată ISO 9001/2008 din anul 2009.
În prezent, în cele cinci centre Silhouette își desfășoară activitatea peste 120 de specialiști cu vastă experientă în domeniul tratamentelor de slăbit și înfrumusețare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod