Sienna Miller

Sienna Miller, despre socul suferit cand Jude Law a inselat-o: „Daca treci peste asa ceva, poti sa treci peste orice“

Actrița a vorbit cu sinceritate despre cel mai greu moment din viața sa, episodul de infidelitate al fostului ei logodnic, Jude Law.
Intr-un interviu publicat de The Daily Best, Sienna Miller a vorbit despre despartirea de actorul Jude Law, in urma cu mai bine de zece ani, dupa ce a aflat ca acesta a avut o aventura cu bona copilului. „A fost foarte greu. Si, pe deasupra, mai era si toata nebunia cu paparazzi, in Londra, unde era o epidemie de comportament neadecvat. Stiau unde voi fi in fiecare seara”, a spus actrita in varsta de 38 de ani.

Ultimul lucru pe care vrei sa-l faci


„A fost unul dintre cele mai dificile momente pe care le-am trait vreodata.
Cu toata sustinerea publicului, sa fii nevoit sa te dai jos din pat ca sa stai in fiecare seara in fata a 800 de oameni e ultimul lucru pe care vrei sa-l faci”, a spus vedeta care la acel moment juca in piesa de teatru „As You Like It” („Cum va place”), de William Shakespeare.

Sienna Miller l-a cunoscut pe Jude Law, acum in varsta de 47 de ani, in 2003, in timpul filmarilor productiei „Alfie”. Dupa aproape un an, cei doi s-au logodit in ziua de Craciun, in 2004.

Miller a rupt logodna in anul urmator, cand aventura lui Law cu bona copilului sau, Daisy Wright, a devenit publica.
Cei doi s-au impacat in vara 2009, dar s-au despartit din nou in februarie 2011, scrie People.
Actrita si-a sters toate amintirile de atunci

Actrita din „21 Briges” a marturisit ca a trecut peste caderea psihica pe care a suferit-o blocand pur si simplu toate amintirile din acea perioada: „Sunt sase saptamani din acea experienta de care nu-mi amintesc. Nu am nicio legatura cu ele”, a spus ea.

„Oameni care au venit sa ma vada atunci imi spun ca am luat masa cu ei, dar eu nu-mi aduc aminte.
Am fost foarte socata. Si eram abia la inceput. Aveam 23 de ani. Dar daca treci prin asa ceva la o varsta tanara, simti ca poti trece peste orice”, a dezvaluit vedeta. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
30 Decembrie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod