Sicriul lui Whitney Houston ar putea fi turnat în beton

Sicriul în care este înmormântată Whitney Houston ar putea fi încastrat în beton pentru a fi împiedicat furtul bijuteriilor în valoare de 500.000 de lire sterline, cu care a fost înhumată cântăreaţa. Sicriul în care este înmormântată Whitney Houston ar putea fi încastrat în beton pentru a fi împiedicat furtul bijuteriilor în valoare de 500.000 de lire sterline, cu care a fost înhumată cântăreaţa. Rudele vedetei ar dori să ia această măsură, întrucât în prezent mormântul ei, de la Fairview Cemetery din New Jersey, este păzit 24 de ore din 24, iar mama artistei, Cissy, nu îşi mai poate permite să plătească pentru acest lucru, potrivit dailymail.co.uk. Whitney Houston, găsită moartă în camera ei de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie, a fost înmormântată cu o broşă şi o pereche de cercei cu diamante, într-un loc de veci aflat lângă cel al tatălui ei, John Russell Houston Jr., care a murit în 2003. Totodată, mama cântăreţei, Cissy Houston, în vârstă de 78 de ani, a anunţat că doreşte să scrie o carte, în care să clarifice lucrurile în legătură cu fiica sa. "Vreau să pun capăt minciunilor. Vor fi şi cele rele, vor fi şi cele bune (din viaţa lui Whitney Houston n.r.)", a spus aceasta, citată de New York Times. Cissy s-a întâlnit deja cu mai mulţi editori din New York şi ar putea încheia un contract contra unei sume de şapte cifre, în funcţie de ce va dezvălui legat de problemele cu drogurile pe care le-a avut Whitney Houston şi de căsnicia ei cu Bobby Brown. În 1992, Whitney Houston s-a căsătorit cu rapperul Bobby Brown, iar mulţi au considerat că formează un cuplu ciudat: ea, o prinţesă a muzicii pop, el, un "băiat rău". De-a lungul anilor, de altfel, el a fost arestat de mai multe ori, din diverse motive, de la conducere în stare de ebrietate, la neachitarea pensiei alimentare. Însă Whitney obişnuia să spună că personalităţile lor nu sunt atât de diferite pe cât părea. Cei doi, care au divorţat în 2007 - după o relaţie marcată de violenţă şi abuz de droguri -, au avut împreună o fată, Bobbi Kristina, care s-a născut în 1993. Whitney Houston a fost găsită moartă, în cada camerei sale de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie, cu o zi înainte de decernarea premiilor Grammy. În raportul medico-legal a fost consemnat faptul că artista a murit prin înec accidental, la producerea decesului contribuind consumul de cocaină şi problemele sale cardiace.
Sicriul în care este înmormântată Whitney Houston ar putea fi încastrat în beton pentru a fi împiedicat furtul bijuteriilor în valoare de 500.000 de lire sterline, cu care a fost înhumată cântăreaţa.

Rudele vedetei ar dori să ia această măsură, întrucât în prezent mormântul ei, de la Fairview Cemetery din New Jersey, este păzit 24 de ore din 24, iar mama artistei, Cissy, nu îşi mai poate permite să plătească pentru acest lucru, potrivit cotidianului britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Whitney Houston, găsită moartă în camera ei de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie, a fost înmormântată cu o broşă şi o pereche de cercei cu diamante, într-un loc de veci aflat lângă cel al tatălui ei, John Russell Houston Jr., care a murit în 2003.

Totodată, mama cântăreţei, Cissy Houston, în vârstă de 78 de ani, a anunţat că doreşte să scrie o carte, în care să clarifice lucrurile în legătură cu fiica sa.
"Vreau să pun capăt minciunilor. Vor fi şi cele rele, vor fi şi cele bune (din viaţa lui Whitney Houston n.r.)", a spus aceasta, citată de New York Times.

Cissy s-a întâlnit deja cu mai mulţi editori din New York şi ar putea încheia un contract contra unei sume de şapte cifre, în funcţie de ce va dezvălui legat de problemele cu drogurile pe care le-a avut Whitney Houston şi de căsnicia ei cu Bobby Brown.

În 1992, Whitney Houston s-a căsătorit cu rapperul Bobby Brown, iar mulţi au considerat că formează un cuplu ciudat: ea, o prinţesă a muzicii pop, el, un "băiat rău".
De-a lungul anilor, de altfel, el a fost arestat de mai multe ori, din diverse motive, de la conducere în stare de ebrietate, la neachitarea pensiei alimentare. Însă Whitney obişnuia să spună că personalităţile lor nu sunt atât de diferite pe cât părea, relatează Mediafax.

Cei doi, care au divorţat în 2007 - după o relaţie marcată de violenţă şi abuz de droguri -, au avut împreună o fată, Bobbi Kristina, care s-a născut în 1993.

Whitney Houston a fost găsită moartă, în cada camerei sale de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie, cu o zi înainte de decernarea premiilor Grammy.
În raportul medico-legal a fost consemnat faptul că artista a murit prin înec accidental, la producerea decesului contribuind consumul de cocaină şi problemele sale cardiace.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod