Și prinții își toarnă gheață pe cap: Albert de Monaco l-a nominalizat pe Hollande!

Prinţul a acceptat miercuri să ia parte la "Ice Bucket Challenge", care constă în vărsarea unei găleţi cu apă cu gheaţă în cap în beneficiul unei asociaţii de caritate, şi l-a nominalizat pe preşedintele francez François Hollande, relatează AFP, citată de Mediafax.

Într-o înregistrare video postată miercuri dimineaţa pe contul de Facebook al principatului, prinţul apare purtând o cămaşă albă şi le mulţumeşte în engleză celor care l-au nominalizat, şi anume fostului jucător irlandez de rugby Brian O'Driscoll.

"Sunt foarte fericit şi mândru să iau parte la acest proiect extraordinar şi aş fi fericit să fac personal o donaţie LSA" - Asociaţia de luptă împotriva sclerozei laterale amiotrofice (SLA), o boală neurodegerativă cunoscută şi sub numele de boala Charcot sau boala Lou Gehrig - afirmă Albert de Monaco.

"Aş dori să-l «nominalizez» pe preşedintele François Hollande din Franţa, (pe cofondatorul şi preşedintele) Philip Knight de la Nike şi pe prinţul Haakon din Norvegia", a continuat el.

"Să începem", spune el, după care ia o găleată cu apă şi şi-o toarnă în cap.

Nici nu apucă bine să exclame "Super!" că asupra sa este aruncată apa din încă două găleţi, de către persoane aflate în afara cadrului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod