Show Diana Gulan la Băneasa Shopping City

23 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Show Diana Gulan la Băneasa Shopping City
Diana Gulan va susţine un show spectaculos de machiaj semipermanent (tatuaj make-up) la Băneasa Shopping City, sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 15:00.
 
Evenimentul propune o suită de demonstraţii live de machiaj semipermanent (tatuaj make-up) şi machiaj de eveniment, la care se adaugă şedinţe de consiliere personalizate şi discuţii cu publicul, integrate într-un concept scenografic inovativ, care pune accent pe interactivitate.

 
Astfel, sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 15:00, publicul este aşteptat la Băneasa Shopping City, la un eveniment în premieră, care va desconspira câteva dintre secretele specialistului în beauty, Diana Gulan.

 
Publicul este invitat să participe la numeroasele concursuri care se derulează în această perioadă până pe 3 decembrie şi care pot aduce câştigătorilor chiar statutul de vedete în show-ul Dianei Gulan de la Băneasa Shopping City.
 
 
Concursurile sunt dotate cu premii substanţiale, reprezentate fie de proceduri de machiaj semipermanent (tatuaj make-up) de pleoape, ce vor fi efectuate de Diana Gulan pe parcursul evenimentului, fie de diverse proceduri de înfrumuseţare, constând în reconfigurarea sprâncenelor şi remodelarea ascendentă a genelor, în programări individuale.  
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod