Shia LaBeouf susţine că a fost violat

Actorul american a declarat că a fost violat de o femeie în timp ce era parte a faimoasei sale instalaţii artistice #IAMSORRY ("Îmi pare rău", n.r.), în februarie, la Los Angeles, potrivit unui interviu acordat de acesta publicaţiei Dazed and Confused.

Shia LaBeouf, în vârstă de 28 de ani, a declarat că a fost surprins "de cât de empatici au fost vizitatorii instalaţiei artistice". "Au încetat să mă mai privească ca pe un obiect, au început să mă vadă ca pe un om şi au fost foarte iubitori", a declarat actorul, invitat în show-ul TV al lui Ellen DeGeneres, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Nu a fost o manipulare, aveam inima frântăShia LaBeouf
Totuşi, într-un interviu acordat publicaţiei Dazed and Confused, LaBeouf a dezvăluit că nu toată lumea a fost atât de respectuoasă cu el.

"O femeie, care venise cu prietenul ei şi care o aştepta afară când s-a întâmplat asta, m-a biciuit pe picioare timp de 10 minute, apoi mi-a dat hainele jos şi a început să mă violeze...
apoi a ieşit din încăpere, cu rujul întins pe faţă, mergând către prietenul ei, care, îmi imaginez, a fost foarte rănit de ceea ce făcuse. Totul s-a întâmplat în faţa a sute de oameni... Nu a fost bine. Nu doar pentru mine, ci şi pentru prietenul ei"
, a povestit Shia LaBeouf despre una dintre vizitatoarele instalaţiei artistice pe care actorul a creat-o la începutul anului.

Actorul a mai dezvăluit că prietena sa, Mia Goth, "aştepta la coadă să mă vadă, pentru că era Ziua Îndrăgostiţilor, iar eu locuiam în galeria de artă, dormind într-un sac de dormit pe durata evenimentului.
Am stat despărţiţi timp de cinci zile, fără niciun fel de comunicare. Aşa că a fost rănită de ce s-a întâmplat, pentru că eu cred că informaţiile despre ce mi s-a întâmplat au ajuns la ea prin intermediul celor care aşteptau la coadă. Avea 25 de oameni în faţa sa, la coadă, şi a intrat în galerie şi mi-a cerut o explicaţie, iar eu nu puteam să vorbesc, aşa că amândoi am stat şi am suportat trauma asta pe tăcute. A fost dureros. Cea mai grea parte a show-ului"
, a spus LaBeouf.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod