Sharon Stone, înțepată de o albină

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 August 2012
Aflată în România pentru a filma lungmetrajul "What About Love", în care joacă alături de Andi Garcia, acrița a avut nevoie de îngrijiri medicale în prima zi petrecută pe platourile de la Snagov, diva americană fiind înţepată de o albină.

Aflată în România pentru a filma lungmetrajul "What About Love", în care joacă alături de Andi Garcia, acrița a avut nevoie de îngrijiri medicale în prima zi petrecută pe platourile de la Snagov, diva americană fiind înţepată de o albină.

Săptămâna aceasta, Sharon Stone şi Andy Garcia au început filmările la Snagov pentru pelicula "What About Love", regizată de regizorul Klaus Menzel.

În prima zi de filmare, cei doi actori au sosit la Snagov la ora 06.00 dimineaţa, iar după probele de costume şi machiaj, au luat micul dejun: biscuiţi, cafea, ananas şi banane, informează site-ul stirileprotv.ro, citat de agenția Mediafax.

La ora zece fix s-a dat startul pentru filmări şi, timp de mai bine de trei ore, actorii au repetat câteva scene.

Pentru filmări, Sharon Stone a purtat un costum alb, foarte elegant, iar Andy Garcia, care interpretează rolul unui senator, era îmbrăcat într-un costum negru.

În pauzele de la filmări, Garcia s-a plimbat pe ponton fumând trabuc, iar Stone a rămas la aceeaşi masă şi, din când în când, echipa îi refăcea machiajul.

În scenariu a apărut însă un element neprevăzut, o albină care a înţepat-o, se pare, pe eroina principală, Sharon Stone. Echipa de filmare a luat astfel o pauză, întrucât actriţa a avut nevoie de intervenţia unui medic.

De pe mal, câţiva bucureşteni veniţi la iarbă verde urmăreau pas cu pas filmările.

Sharon Stone, al cărei onorariu pentru acest film se ridică la opt milioane de euro, a venit în România împreună cu cei trei copii ai săi, dar şi cu iubitul ei, modelul argentinian Martin Mica, în vârstă de 27 de ani, şi cu două bone.
Actriţa locuieşte cu familia sa într-o vilă din Pipera.

Celălalt star din distribuţia filmului "What About Love", Andy Garcia, a preferat să fie cazat într-un hotel de 5 stele. El se află pentru a doua oară în România, după filmările din 2004 pentru "Modigliani", o producţie MediaPro.

Filmările pentru pelicula "What About Love" au debutat în România la sfârşitul lunii iulie şi au loc în prezent la studiourile coproducătorului Castel Film, în Capitală, până pe 7 septembrie, a declarat luni pentru Mediafax reprezentantul casei de producţie.

Bogdan Moncea, director de marketing al Castel Film, a precizat că filmările au debutat pe 23 iulie în ţară, desfăşurându-se în localităţile montane Bolboci, Peştera, precum şi la Castelul Corvinilor de la Hunedoara. Timp de câteva ore, s-a filmat şi pe Transfăgărăşan.

Alături de Stone şi Garcia, în rolurile principale joacă tânăra actriţă americană Marielle Jaffe şi spaniolul Miguel Ángel Muñoz, din distribuţie făcând parte şi românii Maia Morgenstern şi Ioan Andrei Ionescu, alături de vedeta ucraineană Kamaliya şi un alt actor spaniol, José Coronado.

Filmul, în regia lui Klaus Menzel, spune povestea a doi tineri - o americancă şi un spaniol - care călătoresc prin Europa, dorind să facă un film despre dragoste.
Sharon Stone şi Andy Garcia îi interpretează pe părinţii fetei.

Casa de producţie Castel Film este partenerul producătorilor în România, unde se filmează cea mai mare parte a peliculei. Filmările vor continua în Spania, de pe 25 septembrie.

Scena s-a filmat la o masă, timp în care starul filmului "Instinct primar/ Basic Instinct" a trebuit să fumeze şi să bea vin roşu, având în vedere că, în film, personajul său are probleme legate de consumul de alcool.

Foto: AFP / Mediafax Foto

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod