Sharon Stone, dată în judecată de fosta ei menajeră

Actriţa a fost dată în judecată de fosta ei menajeră, care afirmă că a concediat-o abuziv.
Angelica Castillo susţine că s-a lovit la spate în timp ce descărca în portbagajul automobilului vedetei mai multe produse alimentare pe care le cumpărase de la un magazin. Ea a spus că atunci când medicii i-au recomandat să evite să ridice obiecte grele, Sharon Stone a concediat-o, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Ea a deschis un proces contra actriţei, de la care solicită daune financiare pentru accidentarea suferită la spate, relatează TMZ.com.

Nu este pentru prima dată când Sharon Stone a fost dată în judecată de o fostă angajată. În mai 2012, una dintre fostele ei bone a acuzat-o pe vedeta de la Hollywood că i-a interzis să mai vorbească cu copiii ei şi că a concediat-o ulterior din cauza convingerilor ei religioase, notează Mediafax.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992.

Ea a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, graţie rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.

În vara anului 2012, Sharon Stone a venit în România pentru a filma, alături de Andy Garcia, lungmetrajul "What About Love", în regia lui Klaus Menzel.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod