Sharon Stone are un nou iubit

Actriţa americană are o relaţie cu Michael Wudyka, un magnat din industria hotelieră americană, cu care a început să se întâlnească la scurt timp după ce s-a despărţit de fostul ei iubit, modelul în vârstă de 27 de ani Martin Mica.
Michael Wudyka, în vârstă de 46 de ani, este un om de afaceri care deţine clădirea East Hampton Studio şi lanţul hotelier Enclave Inn din regiunea exclusivistă Hamptons, aflată în apropiere de New York.

Sharon Stone, în vârstă de 55 de ani, a fost văzută pentru prima dată în compania lui Michael Wudyka în luna aprilie, la dineul Creative Coalition organizat la Washington, relatează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Michael Wudyka, descris ca un bărbat foarte raţional, nu a însoţit-o pe noua lui iubită în luna mai, la Festivalul de Film de la Cannes, unde actriţa americană a impresionat din nou cu aspectul ei tânăr şi cu ţinutele sale elegante şi provocatoare.
 
 

Sharon Stone s-a despărţit de fostul ei iubit, modelul argentinian Martin Mica, în vârstă de 27 de ani, în luna ianuarie, după o relaţie care a durat opt luni.

Actriţa americană are trei fii adoptaţi - Roan, în vârstă de 13 ani, adoptat cu fostul ei soţ Phil Bronstein, Laird, în vârstă de opt ani, şi Quinn, în vârstă de şase ani.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod