Sharon Stone a pozat nud la 57 de ani - FOTO

Actriţa a pozat nud pentru numărul din luna septembrie al ediţiei americane a revistei Harper's Bazaar, ea vorbind în paginile acestei publicaţii şi despre momentele dramatice prin care a trecut, în 2001, după ce a fost diagnosticată cu anevrism cerebral.

Considerată o actriţă de prim rang din industria cinematografică de la Hollywood, Sharon Stone apare complet dezbrăcată în acest pictorial alb-negru realizat de fotograful Mark Abrahams pentru cel mai recent număr al ediţiei americane a revistei Harper’s Bazaar.

Acum sunt mai puternică. Şi pot să fiu extrem de directă. Acest lucru sperie oamenii, dar cred că asta nu este problema meaSharon Stone
În interviul care însoţeşte pictorialul, Sharon Stone vorbeşte deschis despre gravele probleme de sănătate cu care s-a confruntat în anul 2001, când a fost la un pas de a-şi pierde viaţa, şi despre modul cum şi-a reconstruit ulterior viaţa şi cariera, relatează Mediafax.

În 2001, Sharon Stone a fost spitalizată din cauza unui anevrism cerebral - o hemoragie în creier, care poate să provoace un accident vascular cerebral -, după ce acuzase o serie de migrene puternice.

Actriţa a povestit că începuse să se simtă rău cu trei zile înainte să meargă la spital, în 2001, şi, după ce a suferit un accident vascular cerebral, şi-a pierdut cunoştinţa. "Când mi-am revenit, doctorul stătea aplecat deasupra mea. L-am întrebat: 'Voi muri?'. Şi el mi-a spus: 'Ai o hemoragie în creier'. Am spus: 'Ar trebui să o sun pe mama' şi el mi-a răspuns: 'Ai dreptate. Ai putea să îţi pierzi curând abilitatea de a vorbi'", şi-a amintit Sharon Stone, potrivit harpersbazaar.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod