Sharon Stone a dat în judecată o fostă angajată

Actriţa, acuzată în justiţie de fosta bonă a copiilor ei de concediere abuzivă, hărţuire şi discriminare rasială, a dat-o în judecată pe fosta ei angajată, pe care o acuză la rândul ei de faptul că nu i-a înapoiat o datorie de 9.500 de dolari.
În plângerea oficială pe care a depus-o la Curtea Superioară din Los Angeles în această săptămână, actriţa în vârstă de 55 de ani afirmă că Erlinda Elemen îi datorează 9.500 de dolari dintr-un împrumut total de 12.500 de dolari pe care i-l acordase în 2010, relatează Mediafax.

Bona, care a avut grijă de fiii adoptivi ai actriţei Sharon Stone până când a fost concediată, în februarie 2011, a rambursat 3.000 de dolari din această datorie, între august 2010 şi ianuarie 2011, iar apoi a încetat plăţile.

Un judecător din Los Angeles a aprobat în martie deschiderea unui proces împotriva vedetei din filmul "Instinct primar/ Basic Instinct".
În plângerea ei, depusă la tribunal în mai 2012, Erlinda Elemen afirmă că fosta ei angajatoare a făcut în prezenţa ei o serie de comentarii din care reieşea că, "dacă eşti filipinez, atunci eşti idiot" şi i-a interzis să vorbească în faţa copiilor, "pentru ca ei să nu înceapă să vorbească ca (ea)".

Vedeta i-ar fi interzis, totodată, bonei, care locuia în vila actriţei din Los Angeles pentru a se ocupa de cei trei copii ai acesteia, să citească Biblia în casa ei, notează Mediafax.

Începând din august 2010, Erlinda Elemen "a suportat frecvent comentarii peiorative şi cuvinte calomnioase referitoare la originile ei filipineze", se afirmă în această plângere scrisă pe 17 pagini.

Reclamanta solicită să i se plătească daune financiare a căror valoare nu a fost precizată şi organizarea unui proces cu juraţi.

În 2011, Sharon Stone a fost condamnată să plătească daune de 232.000 de dolari unui muncitor care s-a rănit după ce a căzut în timp ce efectua o serie de lucrări în grădina actriţei.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod