Sharon Osbourne şi-a tăiat venele în tinereţe, de dragul lui Ozzy

Sharon Osbourne a recunoscut că a făcut o mare prostie în tinerețe


Nu am discutat niciodată despre asta din cauza stânjenelii legate de cât de stupid a fost să fac aşa cevaSharon Osbourne
Vedeta TV a mai relatat că, după ce a venit ambulanţa, le-a spus medicilor că s-a purtat doar ca o "beţivă melodramatică", dar autorităţile au crezut că a vrut să se sinucidă. "M-au ţinut închisă! Am o cicatrice de atunci şi am fost izolată în spital pentru că am fost o beţivă melodramatică.
Acum le spun tuturor că am fost atacată de un câine"
, a explicat Osbourne.

Sharon Osbourne este o compozitoare, scriitoare şi realizatoare de televiziune britanică, devenită celebră după ce a apărut alături de soţul ei, rockerul Ozzy Osbourne, şi de copiii lor, în reality show-ul "Familia Osbourne". Ulterior, Sharon Osbourne a făcut parte din juriile popularelor emisiuni de televiziune "The X Factor" şi "America's Got Talent", notează Mediafax.

Biografia ei, intitulată "Extreme", s-a vândut în peste două milioane de exemplare.
Despre Sharon Osbourne s-a afirmat de multe ori că a fost persoana care a reuşit să relanseze cariera muzicală a soţului ei, prin înfiinţarea festivalului Ozzfest. Sharon şi Ozzy Osbourne au împreună o avere estimată la 110 milioane de lire sterline.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod