Sharon Osbourne şi-a tăiat venele în tinereţe, de dragul lui Ozzy

Soţia rockerului Ozzy Osbourne şi-a tăiat venele de la încheietura unei mâini, la vârsta de 27 de ani, pentru a-i demonstra celui care i-a devenit ulterior soţ cât de mult îl iubeşte, dar admite că era beată, iar gestul a fost necugetat.

Vedeta britanică, în vârstă de 61 de ani, mai are şi în prezent cicatricele lăsate de tăieturile la încheietura mâinii pe care şi le-a făcut când avea 27 de ani, într-o provocare de a-i arăta starului rock Ozzy Osbourne, cu care se întâlnea atunci, cât de mult îl iubeşte, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Am o cicatrice de atunci şi am fost izolată în spital pentru că am fost o beţivă melodramatică. Acum le spun tuturor că am fost atacată de un câineSharon Osbourne
Vedeta a povestit pentru prima dată incidentul miercuri, în emisiunea TV "The Talk", pe care o şi prezintă alături de alte celebrităţi feminine, la postul american CBS.

"Nu am discutat niciodată despre asta din cauza stânjenelii legate de cât de stupid a fost să fac aşa ceva", a spus Osbourne.
"Aveam 27 de ani, începusem să mă văd cu Ozzy... şi când ne vedeam, beam foarte mult. Am fost la o petrecere şi pe la patru dimineaţa mă întreabă «Cât de mult mă iubeşti?» şi eu i-am zis «Aş face orice pentru tine, orice, te ador pur şi simplu. Mi-aş da viaţa pentru tine!». Iar eu am continuat... «O să îţi arăt cât de mult te iubesc, o să mor pentru tine», aşa că m-am dus într-o cameră de serviciu unde era un cuţit pe o masă. Am luat cuţitul, i-am spus (lui Ozzy, n.r.) «te iubesc foarte mult» şi m-am tăiat de trei ori la închetura mâinii", a povestit Sharon Osbourne.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod