Sharon Osbourne a făcut o mastectomie dublă

Soţia rockerului britanic Ozzy Osbourne a făcut o mastectomie dublă după ce a aflat că organismul ei prezintă o genă care creşte considerabil riscul de apariţie a cancerului mamar.

"Am avut cancer în trecut şi nu am vrut să trăiesc încă o dată sub o astfel de presiune: am decis să elimin tot", a declarat Sharon Osbourne pentru revista Hello!, informează BBC, citat de agenția Mediafax.

Sharon Osbourne, în vârstă de 60 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la colon în anul 2002.

Soţia rockerului Ozzy Osbourne a devenit celebră cu ajutorul reality-show-ului "The Osbournes" şi a făcut apoi parte din juriile emisiunilor de televiziune "The X Factor" şi "America's Got Talent".

Sharon a părăsit "America's Got Talent", o emisiune produsă de Simon Cowell, în septembrie, după o dispută cu directorii televiziunii NBC.

În prezent, Sharon Osbourne este una dintre prezentatoarele emisiunii de televiziune americane "The Talk".

"Operaţia a durat 13 ore.

Şansele nu îmi sunt favorabile. Pentru mine, nu a fost o decizie mare. Am luat-o imediat, fără să mă gândesc prea mult. Nu am vrut să îmi trăiesc restul vieţii cu această umbră plutind deasupra mea. Vreau să trăiesc încă multă vreme şi să fiu o bunică bună pentru Pearl. Nici măcar nu m-am gândit la sânii mei într-un mod nostalgic. Am vrut doar să pot să îmi trăiesc viaţa fără să îmi fie frică tot timpul", a precizat Sharon Osbourne.

În acest an, Sharon Osbourne a devenit bunică pentru prima dată, după ce fiul ei Jack şi soţia acestuia, Lisa Stelly, au devenit părinţii unei fetiţe, Pearl.
Jack, în vârstă de 26 de ani, a fost diagnosticat în prima parte a acestui an cu scleroză în plăci, relatează Mediafax.

În 2004, colaborând cu spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, Sharon Osbourne şi-a înfiinţat propria fundaţie împotriva cancerului, pentru a sprijini persoanele care suferă de cancer de colon, dar care nu îşi permit îngrijiri medicale corespunzătoare.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod