Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer mamar

Actriţa americană, celebră pentru rolurile din serialele de televiziune "Beverly Hills 90210" şi "Farmece/ Charmed", a fost diagnosticată cu cancer mamar în luna martie, a anunţat revista People, citată de agenția Mediafax.

Shannen Doherty, în vârstă de 44 de ani, le-a dezvăluit jurnaliştilor de la revista People că urmează un tratament împotriva acestei maladii şi că se concentrează în prezent pe procesul de recuperare, informează Reuters.

Aceeaşi publicaţie americană a citat o serie de documente oficiale prezentate de actriţă într-un proces recent, în cadrul căruia juraţii au aflat că Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer mamar în luna martie.

Actriţa s-a căsătorit cu fotograful Kurt Iswarienko în 2011.

Acesta este cel de-al treilea mariaj al vedetei americane, care a mai fost căsătorită de două ori, cu Rick Salomon şi Ashley Hamilton, însă ambele mariaje au durat mai puţin de un an, notează Mediafax.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills, 90210" şi Prue Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod