Shania Twain, la ultimul turneu

Cântăreaţa canadiană Shania Twain a anunţat, miercuri, că va susţine în vara acestui an ultimul ei turneu din carieră, sub forma unei serii de concerte în America de Nord, informează BBC, citat de Mediafax.

Vedeta canadiană, al cărei album din 1997 "Come On Over" a rămas până în zilele noastre cel mai bine vândut disc de muzică country din toate timpurile, va susţine 48 de concerte în Statele Unite şi Canada, începând din luna iunie.

75de milioane de discuri a vândut, în întreaga lume, cântăreața canadiană
"Acesta este ultimul meu turneu, aşadar voi încerca să mă bucur de el cât mai mult", a declarat cântăreaţa în emisiunea de televiziune "Good Morning America" difuzată de postul ABC.
"Vreau să mă retrag în stil mare", a adăugat ea.

"Rock This Country" va fi primul turneu pentru Shania Twain după o pauză de peste 10 ani şi urmează seriei sale de concerte de la Caesars Palace din Las Vegas, susţinute în ultimii doi ani.

"Simt că Las Vegas, show-ul meu de acolo, a fost un munte uriaş de urcat pentru mine", a declarat artista americană, care va împlini vârsta de 50 de ani în august.
"Nu doar că am trecut cu bine peste acele show-uri, dar chiar m-am bucurat de ele".

Cântăreaţa canadiană a devenit extrem de cunoscută pe plan internaţional la mijlocul anilor 1990, prin intermediul unor cântece cu mare priză la public, precum "You're Still the One", "Man! I Feel Like a Woman!", "Don't Be Stupid (You Know I Love You)" şi "That Don't Impress Me Much".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod