Shakira este însărcinată

Cântăreaţa şi iubitul ei, fotbalistul spaniol Gerard Pique, de la echipa FC Barcelona, vor deveni părinţii unui băieţel, care se va naşte la sfârşitul lunii ianuarie 2013.

Cântăreaţa şi iubitul ei, fotbalistul spaniol Gerard Pique, de la echipa FC Barcelona, vor deveni părinţii unui băieţel, care se va naşte la sfârşitul lunii ianuarie 2013.

Potrivit revistei columbiene Gente, cele două vedete, care nu cunosc deocamdată sexul bebeluşului, îşi alintă viitorul copil cu două porecle: Ulicito - dacă va fi băiat - şi Ulicita - dacă va fi fetiţă, informează site-ul latino.foxnews.com, citat de agenţia Mediafax.

Jurnaliştii de la publicaţia sud-americană afirmă că au văzut rezultatele ecografiei pe care Shakira a făcut-o la Miami în urmă cu zece zile.

Purtătorul de cuvânt al cântăreţei a spus agenţiei de presă EFE că Shakira şi iubitul ei au decis să nu facă nicio declaraţie publică despre această sarcină, care, potrivit revistei Gente, se află în cea de-a 13-a săptămână.

În articolul din Gente sunt postate şi câteva fotografii ale cuplului, aflat în vizită la Miami, dar şi o declaraţie a medicului Victor H.

Gonzalez-Quintero, care a consultat-o pe Shakira. "Există o probabilitate de 80% ca bebeluşul să fie un băieţel", a spus medicul.

Înainte de a afla sexul bebeluşului, viitorii părinţi au început să se refere la acesta cu poreclele "Ulicito" şi "Ulicita" şi le-au spus medicilor - atât celor din Barcelona, cât şi celor din Miami - că naşterea se va face prin cezariană.

Artista columbiană cu origini libaneze s-a despărţit în ianuarie 2011 de Antonio de la Rua, fiul fostului preşedinte argentinian Fernando de la Rua, după o relaţie care a durat 11 ani, şi are de atunci o relaţie cu fotbalistul clubului F.C.
Barcelona Gerard Pique.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 August 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sukar pe 16 Aug 2012, 21:04
    :))

    Deci vor fi 3 varsatori...super tare el - 2 februarie 1987 ea - 2 februarie 1977 si baietelul la sfarsitul lunii ianuarie :)) super tare! Sa le traiasca si sa ma cheme si pe mine la botez

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod