Shakira a pozat doar în sutien și fustă

Cântăreaţa și iubitul ei, fundaşul Barcelonei, Gerard Pique, au decis să pozeze cu puţin timp până la naşterea primului lor copil. Campania face parte dintr-o iniţiativă a UNICEF.

Cântăreaţa și iubitul ei, fundaşul Barcelonei, Gerard Pique, au decis să pozeze cu puţin timp până la naşterea primului lor copil. Campania face parte dintr-o iniţiativă a UNICEF.

Shakira, 35 de ani, calcă astfel pe urmele lui Demi Moore sau Britney Spears, care au pozat cu puţin timp înainte să nască, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Cântăreaţa a decis, însă, să nu pozeze pentru coperta unei reviste şi a postat fotografiile pe pagina personală de Twitter. Astfel, cei doi îşi intâmpină familia şi prietenii la o petrecere virtuală în cinstea sosirii pe lume a primului lor copil.



Împreună cu UNICEF, cântăreaţa şi fotbalistul duc o campania pentru a determina oamenii să cumpere cadouri pentru bebeluşii ce vor ajunge pe lume în ţările defavorizate, notează publicația citată de Mediafax.

Fanii sunt întâmpinaţi pe site de un mesaj al celor doi. "După cum ştiţi, curând vom întâmpina venirea pe lume a primului nostru copil. Pentru a sărbători acest lucru, am organizat o petrecere virtuală împreună cu UNICEF. Când vom primi cadouri pentru copilul nostru vom ajuta bebeluşii care trăiesc în condiţii sărace în lume", spune Pique.



Mesajul este continuat de Shakira. "Vrem să vă mulţumim anticipat şi suntem foarte bucuroşi că putem conta pe ajutorul vostru. Orice părinte care aşteaptă sosirea unui copil împărtăşeşte aceleaşi speranţe şi dorinţe pentru el ca şi noi. Dar nu toţi au aceleaşi posibilităţi. Împreună putem schimba asta", spune Shakira.

Portretele au fost realizate de artistul Jaume de Laiguana.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod