Shakira a devenit noul ambasador global pentru blend-a-med 3d white

Blend-a-med 3D White a anunţat prima sa asociere globală cu un artist. Premiată pentru performanţele sale artistice cu mai multe discuri de platină, dar şi cu două premii GRAMMY, Shakira a fost cea mai potrivită alegere pentru asocierea cu blend-a-med.
Blend-a-med 3D White a anunţat prima sa asociere globală cu un artist. Premiată pentru performanţele sale artistice cu mai multe discuri de platină, dar şi cu două premii GRAMMY, Shakira a fost cea mai potrivită alegere pentru asocierea cu blend-a-med. Pasta de dinţi recunoscută pentru proprietăţile sale de a crea zâmbete luminoase, de un alb strălucitor, a identificat în Shakira o femeie completă, care se distinge prin împlinirile sale, profesionale şi personale, acestea reflectându-se şi în zâmbetul său scânteietor.

Suntem încântaţi să anunţam că Shakira a devenit ambasadorul global al blend-a-med 3D White”, a declarat Stephen Squire, Global Marketing Director, Oral Care.
“Premiată în repetate rânduri pentru albumele sale, jurat al emisiunii “The Voice”, filantroapă, mamă şi simbol al frumuseţii şi naturaleţii, Shakira întruchipează spiritul unei femei împlinite, care dă curs pasiunilor şi meseriei sale având întotdeauna zâmbetul pe buze. Suntem entuziasmaţi că o femeie frumoasă şi puternică, precum Shakira, reprezină blend-a-med 3D Whit
e”, a mai adăugat Stephen Squire.

Ca ambasador global al blend-a-med, Shakira va fi imaginea următoarelor lansări din gama blend-a-med 3D White, care este compusă din produse premiate internaţional.
Cântăreaţa va apărea în campaniile publicitare blend-a-med, ce includ reclame televizate, proiecte online şi PR. Campania va începe din toamna 2013.

Sunt onorată să fiu ambasadorul global al blend-a-med 3D, mai ales că întotdeauna am considerat zâmbetul ca fiind o însuşire importantă, una dintre cele mai de preţ valori ale vieţii”, a declarat Shakira. “blend-a-med este un brand recunoscut pretutindeni şi ştiu că este cel mai bun partener, în special pentru că susţine activităţile fundaţiei Barefoot, care sunt dedicate sprijinirii copiilor din Columbia.”

Pentru mai multe informaţii legate de blend-a-med vizitaţi www.zambet-sanatos.ro şi www.pg.com/ro_RO.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod