Sezon de mari reduceri si distractie la Baneasa Shopping City

29 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Sezon de mari reduceri si distractie la Baneasa Shopping City
Sezonul reducerilor incepe la Baneasa Shopping City pe 2 iulie, printr-o petrecere in care magazinele sunt deschise pana la 2 noaptea. La Mojito Night Shopping Party se serveste gratuit cel mai la moda cocktail: mojito. Vizitatorii Baneasa Shopping City din seara de 2 iulie in mall beneficiaza de mari discounturi, iar pasionatii de fotbal urmaresc la Baneasa Drive In Cinema gratuit pe 2, 3, 6, 7, 10 si 11 iulie de la ora 21:30, sferturile, semifinalele si finalele Campionatului Mondial de Fotbal 2010.
In pauza atmosfera este incalzita de jocuri, concursuri, muzica si majorete.

La Mojito Night Shopping Party, incepand cu ora 18:00, in Baneasa Shopping City se da startul petrecerii si ofertei extinse de reduceri. Haine, accesorii, lenjerie, decoratiuni interioare, echipamente de sport, cosmetice si bijuterii, toate pot fi cumparate la preturi speciale. in plus, la fiecare 15 minute, cei prezenti in mall pot participa la tombola, fiind rasplatiti cu premii instant, constand in vouchere de cumparaturi si numeroase cadouri surpriza.
Petrecerea, precum si ofertele speciale continua in zilele de sambata si duminica, pana la ora 22:00. Dj Cristi Stanciu (Radio 21) si Marian Soci (Radio 21) vor asigura buna dispozitie a cumparatorilor in timpul petrecerii.

Magazinele din Baneasa Shopping City si Feeria au discounturi speciale de pana la 70% la produsele din colectia primavara/vara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod