Sexy la 42 de ani: J Lo, topless şi tatuată în noul videoclip

La doar o lună de la lansarea ultimului ei videoclip, Jennifer Lopez punctează din nou la capitolul imagine, cu un nou videoclip în care e la fel de provocatoare şi îndrăzneaţă.

La doar o lună de la lansarea ultimului ei videoclip, Jennifer Lopez punctează din nou la capitolul imagine, cu un nou videoclip în care e la fel de provocatoare şi îndrăzneaţă.

În videoclipul piesei "Follow the Leader", o colaborare cu Wisin Y Yandel, Jennifer Lopez este plină de tatuaje şi apare în diferite ţinute care îi scot în evidenţă formele, vedeta dorind să arate încă o dată că poţi fi extrem de sexy şi la 42 de ani, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

După ce în urmă cu o lună artista a lansat un videoclip în care apărea alături de iubitul ei, dansatorul Casper Smart, de data aceasta Smart a fost cel care a regizat videoclipul. Filmările au fost făcute în Acapulco.

La începutul săptămânii, Jennifer Lopez a anunţat că va susţine în vara acestui an primul ei turneu mondial din carieră şi s-a asociat pentru această serie de concerte cu un alt star al muzicii latino, cântăreţul Enrique Iglesias.

Jennifer Lopez şi Enrique Iglesias vor fi însoţiţi în acest turneu de duetul de urban-latino Wisin Y Mandel.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Mai 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Carla pe 5 Mai 2012, 18:10
    xxl bust

    buna! daca vrei sa faci topless la mare si vrei sa ai sanii mai mari poti folosi un tratament naturist pentru stimularea glandelor mamare.eu am auzit de la o amica de tratamentul xxl bust.sunt capsule din plante care ajuta la cresterea glandelor mamare.il folosesc si eu si deja vad o diferenta...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod