Serile On Stage Theatre - Dezvaluim arta si sa il "ascundem" pe artist

Din 21 Mai, ora 19:30 va invitam, alaturi de partenerii nostri, Dolce Bacio, la serile culturale ON STAGE… Un demers pentru voi, tinerii si mai putini tineri. Pentru cei care cred ca povestile frumoase, emotiile, trairile autentice stau in noi, oamenii, “indiferent…de orice”.
Vrem sa descoperim alaturi de artistii (actori, regizori, scenografi, artisti plastici, fotografi, profesori si nu numai ) din tanara generatie  si de voi care sunt problemele reale cu care ne confruntam la inceput de drum? Fie ca vrem sa devenim actori, medici, profiesori, muzicieni sau orice altceva. Conceptul nostru, “Serile On Stage” isi propune sa fie o altfel de scoala: coborata din realitatea imediata cu probleme concrete si rezolvari asemenea.

Tematica primei intalniri: Despre emotie

In prima intalnire o vom avea alaturi pe Ilinca Manolache, una dintre cele mai apreciate actrite din Teatrul independent.
S-a nascut la 1 August 1985. A absolvit în 2008 Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L.CARAGIALE, secţia Actorie, clasa prof. Dr. Adrian Pintea, coordonator an prof. Dr. Florin Zamfirescu.
 
Rezervari: 0737.700.078; Detalii: http://www.dolcebacio.ro/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod