Serialul ”Un destin la rascruce” debuteaza luni, 24 august, la Kanal D

Kanal D va difuza un nou serial turcesc de succes - “Un destin la rascruce”, incepand din 24 august, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 20:00. Productia, adaptare a romanului “Fatih-Harbiye”, de Peyami Safa, exploreaza cu profunzime caile complicate ale dragostei si viata cu toate contradictiile sale.

“Un destin la rascruce” spune povestea tinerei Neriman (Neslihan Atagul), care traieste intr-un cartier sarac al Istanbulului, captiva a unui stil de viata previzibil si conventional.
Neriman si-a pierdut mama in copilare, iar acum locuieste cu tatal si cu matusa ei. Crescuta intr-un mediu modest, fata doreste cu ardoare sa scape din mediul restrictiv si sufocant, iar ocazia “evadarii” se va ivi in curand, odata cu aparitia in viata ei a unui tanar din lumea buna, Macit (Kadir Dogulu). Dragostea fetei e disputata insa si de Sinasi (Yunus Emre Yildirimer), un tanar educat si onorabil din cartier. Sinasi si Neriman au crescut impreuna, iar relatia lor, care ar trebui sa se indrepte spre casatorie, incepe sa se deterioreze.

Actiunea se complica atunci cand Neriman o intalneste pe Pelin (Dilara Oztunc), una dintre cele doua fiice ale unchiului ei bogat.
Pelin organizeaza o petrecere in cinstea sosirii lui Macit (Kadir Dogulu), care tocmai s-a intors din strainatate si pe care il iubeste obsesiv. Noaptea in care are loc petrecerea de vis organizata de Pelin le rezerva o multime de surprize tuturor personajele implicate in actiunea serialului.

Nu ratati, incepand din 24 august, de la ora 20:00, o noua poveste de dragoste ce se desfasoara pe fundalul contradictiilor dintre doua lumi foarte diferite, cea a saracilor din suburbiile Istanbulului si cea plina de stralucire, dar si de compromisuri, a bogatilor.  Productia  „Un destin la rascruce” incepe odata cu terminarea celui de-al doilea sezon al serialului ”Yaman”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod