Serial in premiera: "Imagini in slujba dreptatii" ("Video Justice")

Facebook Twitter Comenteaza
Camera de luat vederi a devenit una dintre cele mai bune instrumente ale fortelor de ordine impotriva infractiunilor. "Imagini in slujba dreptatii" va arata cum materialele video si inregistrarile buletinelor de stiri ajuta la aducerea infractorilor in fata justitiei.

La premiera seriei pe Zone Reality, camera surprinde un atac ingrozitor, o tanara dispare in mod misterios, iar un material video infiorator arata cum un fugar se foloseste de camera de luat vederi sa-si bata joc de un politist aflat pe urmele lui.

De asemenea, un criminal cu sange rece e disperat sa scape de lege, spargatoarea unei banci intra in atentia FBI dupa ce joaca o suma mare la jocurile de noroc, iar o femeie sinucigasa ii provoaca pe politisti sa deschida focul asupra ei.

Camerele mai surprind furia dezlantuita a unui barbat, un criminal in actiune si un politist cu o camera video care asteapta un spargator aflat la stramtoare.

Serialul va fi difuzat in fiecare joi, la ora 23.00, cate doua episoade, incepand cu data de 21 august, la Zone Reality.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod