Sergiu Nicolaescu, operat in urma unei cazaturi pe scari

Facebook Twitter Comenteaza
Sergiu Nicolaescu, operat in urma unei cazaturi pe scari

Regizorul Sergiu Nicolaescu si-a revenit complet dupa cele doua interventii chirurgicale pe creier suferite in luna ianuarie, iar acum se pregateste pentru lansarea din 11 aprilie a celui de-al saselea film din seria celebrului comisar Moldovan - "Supravietuitorul". Filmat timp de doua luni in vara anului trecut, lungmetrajul surprinde doua perioade distincte din viata comisarului - prima, cea din tinerete, care ne intoarce in lumea Bucurestiului din anii' 40, iar cea de-a doua - in care il regasim pe Moldovan ajuns la varsta senectutii si in care ni se dezvaluie secretul reputatiei sale de supravietuitor.

Si pentru ca vorbim depre supravietuitori, coincidenta a facut ca, exact inaintea lansarii celui de-al 72-lea film al sau, Sergiu Nicolaescu sa treaca prin unul dintre cele mai dificile momente din viata sa: doua operatii pe creier, la distanta de doua saptamani una de cealalta.
La scurt timp dupa ce informatiile despre prima interventie chirurgicala au fost facute publice, au aparut si primele speculatii despre cauzele hematomului. Cele mai multe vorbeau despre un posibil accident survenit in timpul filmarilor la "Supravietuitorul".

Regizorul a decis sa dezvaluie adevaratul motiv si sa vorbeasca despre aceasta perioada critica din viata sa: "La inceputul anului, am fost operat la cap din cauza unui hematom rezultat in urma unei cazaturi pe scari in noiembrie 2007. Da, o cazatura pe scari, eu care am facut atatea cascade in propriile mele filme. Acum sunt bine sanatos, dar am trecut prin niste momente foarte grele. Am reinvatat sa merg, sa vorbesc, sa scriu. Primele cuvinte pe care le-am rostit au fost din 'Desteapta-te romane', apoi numele colegilor mei: Andrei Blaier, Dan Pita.
Important e ca acum sunt bine si am recuperat tot ce pierdusem pe moment, chiar tot. Multumesc medicilor din spitalul Elias care s-au ocupat de mine. Si ii multumesc lui Dumnezeu pentru experienta."
Din 11 aprilie, "Supravietuitorul", cel mai recent film al legendarului regizor Sergiu Nicolaescu, va putea fi vizionat pe marile ecrane.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod