Sergiu Nicolaescu, operat de peritonită

Regizorul a fost operat de peritonită, vineri, la Spitalul Elias din Capitală, intervenţia chirurgicală decurgând fără incidente, a anunţat unitatea sanitară.
"Intervenţia chirurgicală a fost impusă de evoluţia clinică din ultimele 24 de ore, în contextul afecţiunii digestive cronice benigne cunoscute", se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Elias, citat de agenția Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Elias, peritonita localizată cu punct de plecare apendicular a fost descoperită intraoperator şi a fost rezolvată laparoscopic.

"Intervenţia chirurgicală a decurs fără incidente, pacientul fiind transferat în compartimentul postoperator pentru continuarea îngrijirilor", a precizat sursa citată.

Spitalul Elias preciza, în urmă cu o zi, că Sergiu Nicolaescu a fost internat miercuri, pentru o afecţiune digestivă cronică cunoscută şi urmează tratamentul medicamentos corespunzator.

Regizorul Sergiu Nicolaescu a căzut în urmă cu o săptămână în timp ce se îndrepta spre garajul său, el suferind un traumatism toracic, respectiv i s-au fisurat câteva coaste.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod