Serena Williams, profesoara lui Kanye West

10 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Serena Williams, profesoara lui Kanye West

Mezina dublului Williams a fost rugata de binecunoscutul rapper ca sa ii predea lectii de tenis.

Rapperul american Kanye West doreste sa se faca remarcat dincolo de granitele industriei muzicale. Cu luciditate, el isi recunoaste limitele intr-ale rimei, dar mai presusus de toate stie ca o cariera in showbiz poate fi la fel de efemera ca o lumina unei stele cazatoare.

Din acest motiv, munceste din plin pentru reconversia sa. Victima a modei, Kanye urmeaza trendul ca un soldat disciplinat. Dupa ce a obtinut acordul ca sa efectueze un stagiu estival in calitate de designer pentru producatorul de articole vestimentare Gap, muzicianul viseaza deja la o alta cariera.

Abia a inceput sa se refaca gazonul de la Wimbledon, ca West se si vede perfectionandu-si reverul pentru a lovi la fel de bine cum se misca pe muzica rap.

Sa joace pe acelasi teren unde a invins Roger Federer, in loc sa se confrunte cu creatori fashion de talia lui Marc Jacobs, este o provocare mult mai incitanta.

Kanye West a aflat ca orice geniu trebuie sa fie slefuit de un maestru sau o profesoara, astfel incat a contacat-o pe Serena Williams pentru ca recenta castigatoare a Grand Slam-ului londonez sa il transforme intr-un as al rachetei.

Cei doi s-au intalnit, duminica trecuta, la Festivalul Wireless din capitala Marii Britanii, ocazie cu care rapperul s-a grabit sa o felicite pe Serena pentru victoria asupra sorei sale Venus in finala de la Wimbledon, dupa care a rugat-o sa ii dea lectii de tenis in particular.

 

Credit foto: elsarings.com


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod