Şerban Huidu: "Să-mi trag un glonţ în cap e foarte simplu"

Realizatorul TV a spus într-un interviu că nu s-a gândit niciodată să se sinucidă după accidentul auto pe care l-a provocat în octombrie 2011, în judeţul Braşov, soldat cu moartea a trei persoane.

"Oamenii laşi ajung la sinucidere. E mai simplu. Mai complicat e să înfrunţi. Să spui ce ai de spus. Să-mi trag un glonţ în cap e foarte simplu", a declarat Şerban Huidu, pentru eNational, citat de site-ul Ziare.com.

Acesta a adăugat că, din punctul său de vedere, sinuciderea şi izolarea reprezintă acte de laşitate supremă. El a precizat că cel mai mult l-a deranjat faptul că nimeni nu a verificat ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, mai ales jurnaliştii: "Dacă ziariştii ar fi citit cu atenţie motivarea sentinţei ar fi văzut că acolo scrie că gradul de culpă este foarte mic raportat la ce a rezultat.

Nu poţi trăi confortabil cu asta. Într-o prima ipostază trebuie să te împaci cu tine."

"Până să te împaci cu ceilalţi. Până să accepţi răutatea celorlalţi, trebuie să te împaci cu tine. Trebuie să ajungi la o concluzie. Că orice ai fi făcut nu s-ar fi putut evita", a adăugat Huidu.

Huidu a mai spus că oamenii care au vrut să ştie adevărul au înţeles ceea ce s-a întâmplat şi asta contează. "Oamenii care admirau ce făceam au înţeles bine ce s-a întâmplat. Şi Prima TV, şi radioul au făcut cercetări.
Nu pentru mine. Pentru piaţa media. Ceilalţi au avut o armă vehement împotriva. E OK!".


Realizatorul a încheiat cu o comparație ciudată: "Nu pot face pe placul tuturor. Cel care a încercat să facă pe placul tuturor a sfârşit-o rău. Iisus. A sfârşit cu o cruce în spate."

În mai 2012, Şerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma accidentului soldat cu trei morţi produs în octombrie 2011 zona localităţii Timişul de Sus din judeţul Braşov.

În urma accidentului provocat de Huidu şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balog, cei trei fiind colegi la o firmă din Braşov.

În 16 octombrie 2011, ei se îndreptau cu un autoturism Dacia spre Aeroportul Otopeni. Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane. Huidu se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de doi şi patru ani şi cu bona acestora.

În 29 iunie 2012, Şerban Huidu a fost condamnat de Judecătoria Braşov la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, iar familiile victimelor accidentului au făcut recurs la decizia judecătorilor.

De asemenea, la sfârşitul anului 2012, Judecătoria Braşov a decis ca familiile victimelor accidentului provocat de Huidu să primească daune de 360.000 de euro.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod