Șerban Huidu, atacat dur de omul lui Becali

Fostul realizator TV a fost criticat de managerul general al echipei Steaua, Mihai Stoica, pentru că s-ar fi bucurat pentru arestarea lui Gigi Becali. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii "Jocuri de putere", de la Realitatea TV, moderată de Rareș Bogdan.

Mihai Stoica a spus la Realitatea TV că nu înțelege cum de Șerban Huidu își permite să ironizeze și să se bucure de răul altor persoane după ce a comis un accident soldat cu trei morți.

"După ce Gigi Becali a fost închis, am văzut niște reacții care m-au dezgustat. Oameni care când Gigi era pe telefon și făceau rating cu cugetările lui, acum erau foarte fericiți că e închis. Un om care a făcut ce a făcut, Huidu, e normal să aibă reacții de genul ăsta. Huidu l-a ironizat pe Gigi.

Cum e posibil așa ceva? Ai omorât trei oameni, ai încălcat legea, ai distrus trei familii, chiar dacă nu ai vrut. Tu ironizezi un om care, fiind executat, intră la închisoare? Mi se pare o chestie definitorie pentru multe persoane cu notorietate în țara asta. Neamul ăsta deteriorează, începe să devină tot mai degenerat. Poți să te bucuri de nenorocirea unui om dacă ești normal? Chiar dacă ai avut un conflict cu o anumită persoană, cum poți să te bucuri că acea persoană a intrat la închisoare pe nedrept?", a spus Mihai Stoica.


"Normal ar trebui să fii apăsat. Dacă tu și acum alegi să fii persoană publică și să ironizezi oameni aflați la ananghie, înseamnă că n-ai nicio apăsare. Mă dezgustă asta, îmi repugnă total. Nu-i normal să se întâmple așa ceva", i-a reproșat managerul Stelei lui Huidu.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Mai 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • babette pe 26 Mai 2013, 18:10
    Huidu

    Huuuuidu!!! O beizadea PRM-ista. Uite cine vorbeste !. El ar merita sa faca ani buni de puscarie. Dar pentru ca nu e "un bun exemplu" sta acasa si papa averea lui tati de la PRM. Criminal fara voia , dar criminal. Gigi - un machedon sarac, dar invartecart si hotarat sa ajunga dintr-o cocioaba , intr-un palat.Care-i problema voastra ? A facut un schimb de terenuri avantajos . Si Udrea si altii ca ea. Uitam lucrul asta ? Foarte repede romani. Va napustiti ca ulii si vorba lui Badea (evident ca Mircea) "te oftici" ?

    0
    2

  • euu pe 24 Mai 2013, 16:10
    gigi

    aaaaaa nu hai ne bucuram de gigi ca a furat un teren de la mapn...transferat legal la NOTARIATTT lolll si sa-l aplaudam pe nastase si sa ne bucuram cum a zis ponat de anul lui de apogeu in 2015 in politita ....RUSINEEEEEE sa va fie poate cine stie il alegeti si presedinte

    1
    0

  • Ionut pe 23 Mai 2013, 17:37
    sa fim realisti

    Da, hai sa ii plangem de mila lui Becali ca a intrat in unchisoare pentru ca a furat impreuna cu alti destepti de la statul roman. Serios ca ne meritam coducatorii de cacao pe care ii avem. Ce mentalitate...

    5
    0

  • Ana pe 23 Mai 2013, 10:26
    Huidu

    asta e nesimtit din pantecele mamei sale si asa o sa moara !... din pacate :(

    6
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod