Șerban Copot va deveni săptămâna aceasta, tată pentru a doua oară!

Serban Copoț, prezentatorul emisiunii iUmor, ce va fi difuzată în curând de Antena 1, va deveni săptămâna aceasta din nou tătic.

Sotia lui, Roxana, trebuie să nască din moment în moment. Numărătoarea inversă a inceput, iar emotiile sunt enorme. Artistul spune că face tot posibilul să le stăpânească, deși entuziasmul e greu de descris.

"Sunt foarte nerăbdător să îl cunosc pe cel mic. Evident am emoții, dar sunt emoții constructive. Eu sunt capul familiei și trebuie să eman siguranță indiferent de situație. Abia aștept să îmi țin puiul în brațe și să îl giugiulesc", declară vedeta.

Șerban și sotia lui, Roxana, trăiesc o poveste de dragoste ca în filme.

S-au căsătorit civil după mai bine de un deceniu de relație, într-un cadru restrâns. Au învățat să fie uniți la bine și la greu, iar, în ultimele luni, în perioada sarcinii Roxanei, Șerban i-a fost alături acesteia în fiecare moment.

"Ultimul trimestru al sarcinii a fost o adevărată provocare sub toate aspectele: mobilitate scăzuta, devii din ce în ce mai dependent de cei din jur. Prin urmare, poate deveni uneori frustrant de ambele părți. Eu, ca bărbat, încerc să îi păstrez Roxanei moralul sus, sa îi amintesc cât de frumoasă este și cât de norocoși suntem, chiar și faptul că mai e puțin și silueta va reveni la normal.

La fel și toate aspectele vieții de cuplu", mai spune Șerban.

Tedi, băiețelul lor în vârstă de patru ani este foarte entuziasmat. Micuțul numără zilele și orele până își va cunoaște frățiorul. Pe toată perioada sarcinii a vorbit cu bebelusul din burta mamei sale, iar acum abia așteaptă să pună în practică toate planurile făcute.

"Tedi este foarte încântat de venirea pe lume a noului frățior, serile de discuții cu bebe la buricul mamei au pregătit terenul petru întâlnirea celor doi.

Mă bucură nespus că îl include voluntar pe bebe în toate discuțiile legate de drumeții și alte activități pe care le vom întreprinde ca gașcă de băieti. Mă topesc după el când îl văd cât de altruist și de dulce vrea să fie cu fratele lui mai mic", povestește emoționat Serban.

Șerban este un familist convins, iar dragostea pentru fiul său îl inspiră să creeze proiecte pentru copii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod