Șerban Copoț a devenit din nou tătic!

Șerban Copoț a devenit din nou tătic. În jurul orei 13, soția lui, Roxana, a adus pe lume un băiețel. Micuțul a avut la naștere 3,200 kilograme și o lungime de 51 de centimetri.

Este cel de-al doilea copil al cuplului, Șerban și Roxana mai având un băiat, Tedi, în vârstă de patru ani.
Soția artistului a ales să nască și de această dată la un spital de stat, în București, recurgând la operație de tip cezariană.

La începutul săptămânii viitoare, Șerban și Roxana îl vor aduce la micuțul acasă. Acestuia i-au pregătit deja camera cu toate cele necesare. Au pictat chiar pereții camerei cu personaje parca desprinse din basme.

Șerban și Roxana s-au cunoscut în urmă cu mai bine de zece ani, iar, anul trecut, după un deceniu de relație, s-au căsătorit civil.

Tedi, băiețelul lor în vârstă de patru ani, este foarte entuziasmat de venirea pe lume a frățiorului său, pe care îl va vedea pentru prima dată în cursul zilei de mâine.  

Șerban este un familist convins, iar dragostea pentru copiii săi îl inspiră să creeze proiecte pentru cei mici. Artistul a lansat cărți și albume muzicale pentru copii, a dublat personaje de desene animate și comunică în prezent cu fanii prin intermediul blogului său, www.serbancopot.ro, unde deseori postează informații și păreri despre creșterea sănătoasă a copiilor.

 

Șerban Copot va prezenta, în această primăvară, noul talent-show de la Antena 1, iUmor, alături de Andrei Ștefănescu, în juriul concursului aflându-se Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod