Serban (Animal X) a lansat "Toi Patoi si Mos Craciun"

Serban Copot (solistul trupei Animal X) a lansat ieri la Targul de carte Gaudeamus prima lui carte pentru copii, inspirata de fiul sau Tedi, acum in varsta de 3 ani, povestea lui "Toi Patoi si Mos Craciun".

Este o poveste de Craciun alaturi de care se gaseste si un CD cu muzica pentru copii cantata de Serban. "Chiar daca sunt obisnuit cu camere de filmat si cu publicul recunosc ca astazi sunt foarte emotionat, e o noua etapa a carierei mele, de cand sunt tata lucrurile si prioritatile s-au schimbat mult in viata mea, nu singurul proiect pentru copii la care lucrez, vor exista si alte carticele, am mai multe proiecte cu editura Didactica Publishing Group. Sper sa va placa povestea mea, sa fie un dar frumos pentru copii de Sarbatori, muzica sa aduca in casele voastre frumusetea Craciunului", a declarat Serban.



Evenimentul a fost prezentat de Geanina Corondan, iar actorul Andrei Aradits a citit pentru invitati pasaje din cartea scrisa de amicul lui. La eveniment i-au fost alaturi sotia si evident fiul lui, dar si colegii de trupa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod