September si Basshunter - in studioul Akcent

21 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
September si Basshunter - in studioul Akcent

Proaspat lansat, single-ul Akcent "Stay With Me" urca din ce in ce mai sus in topurile radiourilor si televiziunilor muzicale, responsabil de acest succes fiind si videoclipul piesei, filmat de curand.

Dupa ce au alergat o zi intreaga pe strazile capitalei, dupa ce au dat buzna intr-un spital de urgenta si dupa ce au salvat iubirea a doi tineri, cei trei baieti au prezentat clipul piesei "Stay With Me".

Saptamana aceasta, piesa "Stay With Me" ocupa locul 5 in topul Nielsen, fiind in urcare de pe pozitia 9.

"Hitul Stay With Me" anunta urmatorul album semnat Akcent, ce va fi lansat la finalul acestui an, aducand o multime de elemente noi, atat in materie de sunet cat, si in ceea ce priveste mesajul pieselor.

Inedit este faptul ca la primele auditii ale noului material, alaturi de reprezentantii Roton, au raspuns pe rand invitatiei de a asculta piesele in forma finala, atat Petra de la September cat si Basshunter.
Prezenti in Romania pentru cateva show-uri, cei doi aristi internationali au trecut prin studioul baietilor de Akcent, pe care ii cunosc de multa vreme din cadrul unor evenimente la care au participat impreuna.

September si Basshunter au avut numai aprecieri fata de cel mai nou single semnat Akcent.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod