Seminariile Next continua

Facebook Twitter Comenteaza
Joi, 10 aprilie, la Orange Concept Store regizorul canadian Jamie Travis si-a prezentat conceptiile despre legatura stransa dintre film si muzica: "Nu concep filmul fara muzica.

Sunetul este o parte esentiala a unui film". Jamie, castigator al Premiului Publicului si al Premiului pentru Sound Design la prima editie NexT a fost incantat de atmosfera festivalului bucurestean si de modul in care publicul Capitalei a primit anul trecut "The Saddest Boy in the World" si "The Patterns Trilogy": "Ma simt foarte bine aici.
La Bucuresti mi s-a spus ca filmele mele sunt cinema pur, iar in alte parti mi s-a reprosat ca ar fi kitsch si parodie ieftina", s-a amuzat Jamie.

Vineri, 11 aprilie, programul seminariilor NexT este gazda pentru 17 invitati de marca din industria de film autohtona si straina care se intalnesc la Orange Concept Store pentru a impartasi publicului din experienta si know-how-ul lor in domeniu pe parcursul a trei seminarii distincte. Ora 11.00: "Importanta festivalurilor pentru cariera viitoare a unui cineast" - Bernard Payen, Dimitris Kerkinos, Anna Hoffmann, Anders Annikas, Natalie Lettenewitsch, Shane Smith, Clementine Mourão-Ferreira, Txema Muñoz Lopez, Tudor Giurgiu.

Ora 13.00: "Cum sa vinzi un scurt metraj? Unde sa vinzi un scurt metraj?" - Jean Charles Mille, Daniel Goroshko, Fabien Riggall, Shane Smith.

Ora 14.00: "Cat de important este regizorul in decizia co-producatorilor de a se implica intr-un proiect?" - Renate Roginas, Simon Perry, Meinolf Zurhorst, Karl Baumgartner, Rik Vermeulen

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod