Sectia de pediatrie-oncologie a spitalului pentru copii "Marie Curie" a fost renovata

21 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Se anunta finalizarea proiectului de renovare a sectiei de pediatrie-oncologie a Spitalului de Urgenta pentru Copii "Marie Curie", din Bucuresti. Lansat in primavara acestui an, ca parte a campaniei "Stop cancer", acest proiect a fost realizat cu o contributie de 345.000 de euro din partea Fundatiei Vodafone.

In prezent, cel mai mare spital de copii din Romania dispune de o sectie de pediatrie-oncologie amenajata si dotata in conformitate cu standardele europene, cu o suprafata de 1.000 mp.
Din suma totala destinata amenajarii si dotarii celor 25 de saloane si 18 bai ale sectiei situate la etajul al cincilea al spitalului, 215.000 de euro au fost alocati pentru lucrarile de renovare cu materiale antibacteriene pentru podea, vopsea antibacteriana pentru pereti, geamuri noi, instalatii de iluminare, incalzire si aer conditionat. Pentru achizitionarea mobilierului din saloane s-au investit 55.000 de euro, iar 75.000 de euro au fost destinati achizitionarii de echipament medical performant pentru tratamentul endoscopic al afectiunilor urologice si al malformatiilor congenitale, unic in Romania.

Lucrarile de renovare a sectiei de pediatrie-oncologie a spitalului "Marie Curie" au inceput in luna aprilie a acestui an.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod