Sean Penn, anchetat după ce i-a luat interviu celui mai mare traficant de droguri din lume

Actorul Sean Penn este în vizorul autorităţilor mexicane după ce a reuşit să-i ia un interviu lui El Chapo, cel mai mare traficant de droguri din lume, înainte ca acesta să fie capturat.
Surse din cadrul anchetei au declarat pentru agenţia France Presse că trebuie stabilite circumstanţele în care a avut loc întâlnirea celor doi şi dacă starul american a încălcat în vreun fel legea, potrivit digi24.ro. O parte din interviul dat de temutul lider mafiot a fost publicată de revista americană Rolling Stone.

Chiar în timp ce era urmărit internaţional, Joaquin "El Chapo" Guzman s-a întâlnit în secret cu Sean Penn, în jungla mexicană. Întrevederea a fost aranjată de o actriţă mexicană.

Sean Penn a povestit pentru revista Rolling Stone întreaga aventură a întâlnirii cu baronul drogurilor din Mexic.
El spune că a zburat de la Los Angeles în Mexic cu un avion privat. După aterizare, actorul şi echipa sa au fost preluaţi chiar de oamenii lui Joaquin Guzman şi duşi în secret, cu avioane şi maşini blindate, până la ascunzătoarea din junglă, o călătorie de 14 ore.

Baronul drogurilor şi Sean Penn au vorbit mai multe ore şi au stabilit să facă interviul după opt zile. Însă ascunzătoarea a început să fie atacată pe parcursul mai multor zile, așa că El Chapo şi-a înregistrat răspunsurile şi i le-a trimis lui Sean Penn.
 
Starul american s-a întâlnit cu baronul drogurilor în octombrie 2015.
In textul scris pentru revista Rolling Stone în urma discuţiei, Sean Penn spune că nu l-a dat ulterior pe mâna autorităţilor pentru că "Guzman nu este un om pe care să vrei să-l superi". Totuşi, procurorii mexicani au anunţat că vor să-l audieze pe actorul american, dar şi pe actriţa mexicană Kate del Castillo, cea care a jucat rolul intermediarului, potrivit stirileprotv.roBaronul drogurilor, aşa cum este numit Joaquin "El Chapo" Guzman, a fost arestat vineri, 8 ianuarie 2016, după ce în urmă cu şase luni a evadat din închisoare şi s-a ascuns în junglă.

Foto: variety.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod