Se suplimenteaza numarul de bilete la concertul RBD

Facebook Twitter Comenteaza
Se suplimenteaza numarul de bilete la concertul RBD

Dupa stirea conform careia trupa RBD urmeaza sa se desparta, multi l-au acuzat pe managerul celor sase mexicani ca este principalul vinovat in luarea acestei decizii. Desi la momentul actual, Pedro Damian nu a raspuns la aceste acuzatii printr-un comunicat oficial de presa, a trimis totusi aceasta scrisoare tuturor fan-cluburilor din lume, pentru a-i linisti pe numerosii fani disperati.

Ca raspuns la numeroasele solicitari primite din partea fanilor, organizatorul concertului a decis sa suplimenteze numarul biletelor puse in vanzare.
Biletele suplimentare vor fi exclusiv pentru locurile pozitionate pe gazon B si vor fi in valoare de 150 RON. Acestea vor putea fi achizitionate incepand de luni, 25 august 2008, din reteaua magazinelor Diverta si on-line de pe site-urile bilete.ro si blt.ro.

Concertul pe care Maite, Dulce Maria, Anahi, Christian, Alphonso si Christopher il vor sustine in  septembrie 2008 la Sala Polivalenta face parte din turneul de adio pe care RBD il intreprinde inainte ca membrii trupei sa urmeze fiecare drumul sau.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod