Se lanseaza "Marele Stan"

Facebook Twitter Comenteaza
Se lanseaza

In aceasta comedie, Rob Schneider il interpreteaza pe Stan Minton un infractor de doi bani gasit vinovat de inselaciune, pentru ca obisnuia sa exproprieze doamnele in varsta de casele lor de vacanta.

Cu ajutorul avocatului sau, un alt escroc, Lew Popper (M. Emmet Walsh), Stan reuseste sa-si amane sentinta timp de 6 luni. De-a dreptul demoralizat de vestea ca va intra la inchisoare, Stan intra intr-o depresie de zile mari, din care nici macar sotia sa plina de viata nu-l mai poate scoate.

De teama colegilor de celula, Stan apeleaza la ajutorul unui misterios maestru al artelor martiale, un adevarat guru, cunoscut si sub numele de Maestrul (David Carradine).

De-a lungul lunilor urmatoare, Maestrul reuseste sa-l transforme pe Stan intr-o adevarata masina de lupta, in ciuda abilitatilor sale speciale de a manca scorpioni la cina si a fuma 100 de tigari pe zi.

Intr-un final, Stan se vede ajuns in inchisoare, unde constata ca nu e asa cum isi imagina el, ci mult mai rau! Din fericire este foarte bine antrenat si in curand va reuni gastile aflate in conflict si va reinstaura pacea intre peretii inchisorii.

Asta nu face decat sa-l dezguste pe gardianul Gasque (Scott Wilson), care pusese la cale un plan diabolic in urma caruia avea sa inchida inchisoarea si sa vanda terenul unei companii vietnameze, la care se intampla sa fie si actionar.

Gasque ii face lui Stan o propunere, prin care urma sa fie eliberat din inchisoare cu mult timp inainte se termen, daca il va ajuta sa-si realizeze planul diabolic.

Avand foarte putin timp la dispozitie, Stan trebuie acum sa aleaga intre propria sa libertate si protejarea vietii colegilor sai, pe care acum a ajuns sa-i respecte.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod