Se lanseaza gradinita "Kinder Residenz"

13 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Se lanseaza gradinita

Residenz - cartierul german - anunta lansarea gradinitei de copii "Kinder Residenz". La evenimentul de inaugurare, desfasurat intr-un cadru foarte restrans, a participat si Ion Tiriac.

Gradinita dispune de o suprafata totala utila de 260 mp, la care se adauga o curte de joaca de 903 mp. Capacitatea gradinitei este de 50 de copii, iar pana in momentul de fata, 15 copii sunt deja inscrisi. Valoarea investitiei este de peste 600.000 Euro + TVA.

"Kinder Residenz" ofera cabinet medical, sala de bucatarie si 3 sali de grupa, fiecare beneficiind de grup sanitar propriu si individualizandu-se printr-o culoare: sala pentru grupa mare este de culoare portocalie, sala grupei mijlocii are culoarea vernil, iar sala roz este destinata grupei mici.


Programul gradinitei este structurat pe 3 variante: program scurt (orele 08:00-12:30), program mediu (orele 08:00-13:30) si program lung (orele 08:00-18:00), la acestea adaugandu-se posibilitatea de a opta pentru programul baby-sitting (intervalul 18:00-20:00).

Copiii care vor fi inscrisi la Kinder Rezidens vor beneficia de toate facilitatile gradinitei, precum: incalzire in pardoseala, calculatoare, televizoare LCD si DVD playere in fiecare sala, pentru a viziona desene animate si filme de invatare a limbilor straine sau pentru jocuri de cunoastere a mediului inconjurator, jocuri matematice si de tip concurs.
Sala mare poate fi amenajata ca sala de teatru (pentru teatrul de papusi sau serbari) si tot aici se vor putea serba zilele celor mici, alaturi de invitatii lor.

Gradinita Kinder Rezidens ofera si activitati optionale, pentru dezvoltarea personala a copiilor: club de sah cu Mare Maestru International - Dl. Badea Bela, dans de societate, invatarea limbilor germana si engleza, ore de pictura si muzica.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod