Se lanseaza emisiunea "Mame singure"

Facebook Twitter Comenteaza
Kanal D lanseaza duminica, 27 iulie, de la orele 19.30, show-ul "Mame singure" - o emisiune optimista, care demonstreaza ca dragostea nu are conditii si ca oricine trebuie sa-si acorde o a doua sansa la fericire.

"Mame singure" este o emisiune cu si despre mame indraznete, care pornesc in cautarea unui partener de viata, dar care sa aiba calitatile unui tata exemplar.

Pe de alta parte, 10 barbati lupta pentru cate o mama, fiecare aspirand sa cucereasca inima acesteia, demonstrandu-i ca impartasesc aceleasi idei si ca stie sa fie sarmant si cuceritor.
Mamele si potentialii parteneri vor avea diferite activitati pentru a-si da seama daca se potrivesc: rand pe rand ei se vor plimba impreuna, vor merge la masa, vor organiza picnicuri, vor locui impreuna si vor imparti treburile casnice.

Copiii vor fi consilieri de incredere ai mamelor lor si ei insisi ii vor testa pe potentiali lor tati, supunandu-i la cele mai creative probe pe care le vor concepe in functie de asteptarile si interesele lor. Barbatii vor fi nevoiti sa faca fata celor mai dificle teste si comentarii ale copiilor si vor trebui sa demonstreze ca isi doresc sa se apropie de copii la fel de mult cum isi doresc sa formeze un cuplu cu mamele lor.

Rand pe rand, mamele ii vor elimina pe cei care nu ating standardele impuse sau care nu au demonstrat ca-si doresc cu adevarat sa fie alaturi de ele.
Cei patru barbati care vor reusi sa intre in gratiile mamelor si ale copiilor lor vor primi cel mai frumos cadou posibil: o familie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ariana pe 1 Mar 2009, 15:44
    M-ar interesa sa particip

    V-ati orientat foarte bine catre aceasta categorie de femei care sunt de doua ori mai puternice decat restul. Sunt o mamica singura cu o fetita de 1 an si 6 luni si fac deliciul presei in ultimul timp. Tai ne-a parasit in vara anului trecut pentru un alt copil de 20 de ani , fetita de bani gata....... De atunci luptam sa supravietuim!

    0
    0

  • monica pe 7 Sep 2008, 21:16
    buna ziua

    Imi pare nespus de rau ca nu reusesc sa vad emisiunea dar cred ca este super .Dati o sansa mamelor singure sa isi gaseasca un partener .As dori sa ma inscriu si eu daca se poate,numai ca nu stiu cum sa va contactez...va multumesc!

    0
    0

  • Laura pe 21 Iul 2008, 18:59
    Despre emisiunea mame singure

    Vreau sa va felicit ca v-ati gindit si la bietele femei care isi cresc singure copii da intradevar este f greu sa gasesti barbatul potrivit atunci cind ai copii cind inima ta se imparte in atitea parti cind vrei sa fii si mama dar vrei sa fii si iubita, cind ai nevoie de iubire nu doar sa oferi iubire, sunt multe aspecte pe care le voi discuta binenteles daca ma veti inscrie si pe mine la aceasta emisiune, deoarece sunt si eu o mama singura care creste 3 copii. Va las un nr de tel in cazul in care veti fi de acord sa particip la emisiune. 0730072845 Va multumesc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod