Se însoară Matthew McConaughey

Actorul american şi logodnica sa, modelul Camila Alves, se vor căsători în curând în cadrul unei ceremonii exotice, în Brazilia, informează presa americană.
Starul american a cerut-o în căsătorie pe Camila Alves, mama celor doi copii ai săi, în luna decembrie şi de atunci cuplul a fost foarte ocupat cu pregătirile de nuntă, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Matthew McConaughey şi logodnica sa, care s-au stabilit recent în Texas, statul în care s-a născut actorul, au călătorit la începutul acestei luni în America de Sud, unde starul a efectuat o şedinţă fotografică. Potrivit presei americane, McConaughey şi Alves s-au folosit de acest prilej pentru a explora oraşul Sao Paulo, încercând să găsească cel mai potrivit loc în care să organizeze ceremonia de nuntă.

"Matthew şi Camila au vizitat mai multe locuri din Brazilia. Camila este aceea care face planurile de nuntă. Matthew se comportă ca şi cum ar fi o corvoadă, dar, de fapt, lui îi place acest lucru. Camila a visat dintotdeauna să se căsătorească în Brazilia, iar Matthew s-a lăsat convins foarte uşor. Ar face orice pentru ea şi a început deja să iubească această ţară", a declarat o sursă pentru revista Star.

Matthew McConaughey şi modelul Camila Alves au o relaţie care a început în anul 2006. Cei doi au împreună doi copii: un fiu, Levi, în vârstă de trei ani, şi o fiică, Vida, în vârstă de un an, notează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Aprilie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 29 Apr 2012, 18:18
    Felicitari

    Bine ca s-au haotarat sa se casatoreasca, sunt cupluri care chiar daca au copii nici nu se gandesc sa faca pasul.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod