Se deschide The Light, primul cinematograf digital

24 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Se deschide The Light, primul cinematograf digital

The Light, primul cinematograf digital din Romania si din Europa, se deschide pe 30 octombrie in noul mall Liberty Center. Bucurestenii sunt invitati sa vina si sa viziteze spatiile cinematografului in cadrul unui program special dedicat acestora.

"Pe 30 octombrie este ziua portilor deschise la The Light. Asteptam publicul sa ne viziteze si sa vada care este propunerea noastra de cinema, care este conceptul The Light. Toate salile vor fi deschise publicului, iar pe ecrane vom avea proiectii digitale care vor arata spectatorilor care sunt atuurile tehnologiei digitale in ceea ce priveste calitatea imaginii si a sunetului unui film.
Proiectiile propriu-zise de filme vor incepe pe 31 octombrie. Suntem pregatiti sa oferim publicului un nou concept de petrecere a timpului liber, care integreaza intr-un tot o experienta cinematografica de exceptie cu momente de relaxare in spatiile luxoase de tip lounge de la The Light", a declarat John Sullivan, partener The Light.

The Light este un complex care cuprinde 7 sali de cinema, un caffe-bar ultramodern si bine echipat, spatii de tip lounge, precum si 2 sali de conferinte. Un spatiu care totalizeaza 4000 metri patrati si care a fost conceput de compania internationala de arhitectura Douglas Wallace.

Salile de cinematograf sunt dotate cu echipamente integral digitale si care permit si proiectie in sistemul 3D.
Capacitatea totala a salilor este de 1200 de spectatori. Fotoliile, realizate de Quinette, lider mondial in productia de fotolii pentru cinematografe, au un design ce permite spectatorilor sa stea confortabil.

The Light va implementa o politica inovatoare in privinta pretului biletelor, fiind primul cinematograf din Romania cu o oferta de bilete care sa permita accesul tuturor in salile de cinema. Vor avea loc promotii pentru familiile cu copii, dar si promotii pentru cei care, dupa ce au vizionat un film la The Light, vor dori sa revina si la alte filme.
De exemplu, familile cu 2 sau 3 copii vor avea reduceri de pana la 40% la costul total al biletelor.

The Light este si primul cinematograf din Romania unde spectatorii vor putea cumpara bilete online. Acestia sunt invitati sa acceseze www.thelightcinemas.ro si sa isi cumpere biletele direct.

Cinematograful the Light este situat in complexul Liberty Center, Calea Progresului 151-171. Spectacolele incep in fiecare zi la orele 11 si se incheie foarte tarziu in noapte, mai ales in week-end.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 23 Nov 2008, 10:57
    Adresa corecta:

    w w w. l i g h t c i n e m a s . r o

    0
    0

  • Adrian pe 23 Nov 2008, 10:47
    subscriu la ce a zis asdf

    NU MERGE SITE-UL! CORECTATI!

    0
    0

  • asdf pe 6 Nov 2008, 23:52
    de ce drq publicati informatii incorecte

    nu merge siteu ala care l`ati publicat .. nici nu e valabil domeniul dar sa mai rezervi si bilete .. sa fim seriosi

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod