Scorpions la Bucuresti. Se pun in vanzare biletele!

9 Februarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Scorpions la Bucuresti. Se pun in vanzare biletele!
Trupa Scorpions a confirmat prezenta la Bucuresti pe 9 iunie, in cadrul unui concert ce va avea loc la Zone Arena! Scorpions si-au anuntat retragerea glorioasa din randul greilor rockului printr-un turneu gigant “Get Your Sting And Blackout World Tour”,  inceput in 10 martie 2010 la Praga, turneu ce se va termina la sfarsitul anului 2012!

Incepand din 7 iunie in Bucuresti, Zone Arena se va transforma in cartierul general al celor peste 110 membri ai staff-ului tehnic al formatiei Scorpions, pentru ca in 9 iunie romanii sa fredoneze alaturi de marii artisti versurile din ’’Wind of Change’’‚ ”Still Loving You’’ si alte melodii devenite adevarate legende ale muzicii.

Membrii Scorpions vor ajunge in Bucuresti cu doua zile inainte de concert cu un avion privat din Budapesta, urmand ca la aeroport sa fie asteptati de 5 limuzine.

Concertul de la Zona Arena va fi organizat de compania Project Events.
„Am negociat timp de aproape un an cu managementul trupei. Ne-am dorit foarte mult sa ii aducem pentru ultima oara la Bucuresti. Scorpions are foarte multi fani in Romania iar spectacolul pe care ei il fac pe scena este deosebit” (Sorin Sararu – Project Events).

Preturile biletelor vor fi urmatoarele: 128 lei in Gazon B, 190 lei in Gazon A, 265 lei in fata scenei, in sectorul Golden Circle si 350 lei la Tribuna. Acestea vor putea fi cumparate in perioada 10 - 13 februarie doar din Magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center  (parter, intrarea de langa McDonald’s), iar de luni 14 februarie se vor putea gasi in toata reteaua magazinelor BILETOO.RO, respectiv Librariile Adevarul din toata tara, Unirea Shopping Center, Magazinele Diverta, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si online pe BILETOO.RO, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro si ticketpoint.ro.

Intrucat in cadrul acestui turneu trupa Scorpions isi ia adio de la fanii sai, organizatorii lanseaza o campanie promotionala in primele 4 zile de vanzare a biletelor:
 
In perioada 10-13 februarie vor fi puse in vanzare cate 500 de bilete la preturi promotionale, reduse cu 15%, in sectoarele Golden Circle si Gazon A.
Aceste bilete reduse se vor putea cumpara DOAR de la magazinul BILETOO aflat in Unirea Shopping Center, la parter (intrarea de langa McDonald’s). Detalii legate de bilete se pot obtine si la numerele de telefon 0758.388.388, 0731.789.972 !
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod