Scooter este numarul 1 in Marea Britanie

Facebook Twitter Comenteaza
Scooter este numarul 1 in Marea Britanie

Scooter continua sa fie una din cele mai apreciate trupe din Europa, germanii fiind pe primul loc in topul single din Marea Britanie cu noua piesa "Jumping All Over The World", reusind sa fie mai apreciati chiar si decat Madonna si Justin Timberlake, cu "4 Minutes Albumul", "Jumping All Over The World" va fi recompensat in curand in Germania cu discul de aur pentru vanzari exceptionale.

Acesta are deja la activ trei single-uri de succes, "And No Matches", "The Question Is What Is The Question" si piesa care da titlul albumului "Jumping All Over The World".
Cu acest album, Scooter a stabilit un nou record prin numarul de piese ale unui artist german ce ajunge in top 10. Albumul se bucura si de o editie speciala, un dublu cd ce contine toate hiturile Scooter ajunse vreodata in Top 10.

Si in Romania a fost lansata o editie limitata 2Cd ce include toate hiturile Scooter din top 10. O alta veste buna e ca germanii vor lansa si al patrulea single de pe albumul "Jumping All Over The World": e vorba de piesa "I'm Lonely" pe care o vom auzi cu siguranta si in Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod