Schimbări majore la Ferma Vedetelor, după aproape două luni!

Au trecut aproape două luni de când Ferma Vedetelor a prins viață. Dacă la sfârșitul primei luni schimbările pe care faimoșii fermieri le-au adus locului se vedeau doar la suprafață, iată că acum schimbările se văd și în stilul de viață al acestora. În această perioadă s-au luptat cu frigul, cu munca în construcții, cu ducerea la bun sfârșit a sarcinilor date de nea Rață, iar acum cea care le dă bătăi de cap este foamea.
În această perioadă, curtea lor s-a umplut de animale și fermierii au deprins abilități de care nu se credeau în stare! Au învățat să facă brânză, iar Cristina este specialista care experimentează mai multe sortimente. Gătitul nu mai este o problemă pentru Vica, care înainte de Ferma Vedetelor nu gătea, iar Doinița este expertă în turtițe. Augustin a reușit să își învingă teama de animale, iar Ionuț a împărtășit din experiența lui cu ceilalți și i-a învățat să construiască.
Munca fizică l-a făcut pe Dan să fie mai creativ, iar liniștea de la fermă i-a adus inspirația de a compune.

Fermierii au plantat răsaduri în solar, au arat pământul și au plantat legume, au început să își construiască o baie, au refăcut soba, au curățat întreaga casă de noroi, au construit afumătoare, troiță, cușcă pentru iepuri și au organizat curtea. Fiecare știe ce are de făcut. Animalele s-au înmulțit, iar acum au grijă de vaci, porci, iezi, capră, găini, iepuri, oi și berbeci.

Eforturile lor comune au adus cu sine și dispute.
Faptul că au început să rămână din ce în ce mai puțini a dat naștere la jocuri de culise. Însă au intrat în cea de-a doua lună cu colegi noi: George Vintilă, Gina Pistol și Roxana Ionescu. Cei trei au venit în fermă cu un alt set de cunoștințe și au reușit să dea peste cap planurile fermierilor, care își stabiliseră o strategie fără să ia în calcul sosirea unor noi concurenți.

În ediția de luni, de la 20:30, telespectatorii vor vedea la ce noi provocări vor face față concurenții, cum evoluează lucrurile în fermă după plecarea lui Dima, dar și pe cine a lăsat acesta în poziția de fermier al săptămânii.

Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

Ferma Vedetelor - Nicăieri nu-i ca la țară!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod