Schimbare surprinzătoare: Ramona Bădescu îi ia locul Mihaelei Rădulescu?

Revenirea "divei de la Monaco" la TVR era ca și rezolvată, după ce vedeta și conducerea televiziunii publice confirmaseră că negocierile erau foarte aproape de finalizare. Surse din cadrul postului susțin însă că pe fir ar fi intrat Ramona Bădescu, care ar urma să preia priectul emisiunii "Duminica în familie".
Chiar dacă întoarcerea Mihaelei Rădulescu la pupitrul emisiunii care a consacrat-o era dată ca sigură, se pare că TVR a ales, pe ultima sută de metri, o altă vedetă.
 
Mai multe surse au confirmat pentru ziarul Libertatea că Ramona Bădescu va fi cea care va prezenta "Duminica în familie", iar negocierile par să se fi încheiat deja. Frumoasa româncă stabilită în Italia ar fi semnat deja contractul cu televiziunea publică, scrie ziarul citat.

Informația este surprinzătoare, ținând cont că în luna iunie Mihaela Rădulescu confirma că se afla în negocieri avansate cu TVR. "Pot spune că sunt în discuții cu TVR pentru <<Duminica în familie>>. Suntem la faza «ce ar fi dacă». Am primit o variantă de format de la ei... În mare parte, e o Duminică în familie, cu artiști și povești, actualitate și promovări, ceva nostalgie și umor, de toate", a declarat Mihaela pentru paginademedia.ro.
 
 

Contactă de site-ul citat, Irina Radu, producător general la TVR, a confirmat că negocierile cu Mihaela Rădulescu erau pe final. Emisiunea Mihaelei Rădulescu, concepută să intre pe post, duminica după amiază, va fi realizată cel mai probabil o ediție înregistrată, una în direct. Această variantă a fost propusă ca principală condiție de Mihaela Rădulescu.

Încheierea negocierilor dintre TVR și Mihaela Rădulescu ar fi putut fi provocată de faptul că ea insistă să locuiască la Monte Carlo, acolo unde fiul ei este înscris la școală. În vârstă de nouă ani, Ayan urmează cursurile International School of Monaco.

Ramona Bădescu este actriţă şi prezentatoare TV. În Italia a jucat, printre altele, în serialele TV "La piovra 8", "Incantesimo 2", "I misteri di Cascina Vianello".
Ea este şi consilier pentru relaţia cu comunitatea română la Primăria din Roma.






Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 August 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • victoria pe 25 Sep 2013, 10:24
    mare greseala

    ati adus-o pe Ramonika,sarmana nu prea le are in ale "vorbitului",spune mereu prostii,nu leaga doua vorbe coerente!

    0
    1

  • gino.sicily pe 27 Aug 2013, 22:19
    da!

    mai bine Ramona decat Baragladina aia de Mihaela .pai nu sa afirmat ca ii este bine asa. bani ii vine lunar cu duiumul...ce rost are sa se mai strofoage sa faca ceva. FB? e cel mai imbecil mod de a se mai baga si ea in seama cu lumea sowlui.... ca sa vezi!!! DA ramona a si muncit si are meritele ei. dar sa nu uitam, ca ramona la un sow tv in italia a vorbit numai prostii despre romania si romani...despre cum era pe timpul lui ceausescu,contestata chiar in direct de castiva romani aflati la emiciune!!

    3
    6

  • eu pe 27 Aug 2013, 16:03
    parerea mea

    ambele actrite sint stabilite in alte tari. Mihaela nu a reusit sa se impuna cu nimic in lumea artistica din Monaco. Ramona s-a luptat si este cunoascuta ca acrtita si se implica in multe proiecte legate de lumea in care a ales sa traiasca.activitatea Mihaelei este pe fb si multe foto cu ea dezbracata , Ramona cu toata barfa din jurul ei lupta si in unele cazuri se afirma. desi apropiate ca varsta, Ramona arata mai bine, fata , gatul si mainile Mihaelei necesita urgent tratamente.

    3
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod