Twitter

Schimbare importantă făcută de Twitter: Vei putea scrie mai mult!

Utilizatorii platformei online vor dispune în curând de mai mult spaţiu pentru a-şi redacta mesajele, deoarece link-urile şi imaginile nu vor mai fi contabilizate în cadrul celor 140 de caractere care sunt admise în prezent în fiecare mesaj, anunţă Bloomberg.com.

Un mesaj (”tweet”) postat pe această platformă de microblogging nu poate să depăşească 140 de caractere, iar acest fapt îi obligă pe utilizatori să fie foarte concişi. Însă acest exerciţiu poate fi o veritabilă problemă, dacă utilizatorii doresc să adauge o fotografie sau un link spre un articol, deoarece îşi ”consumă” astfel o parte importantă din spaţiul disponibil pentru redactarea unui mesaj.

Potrivit Bloomberg, Twitter ar avea în vedere excluderea link-urilor şi fotografiei din contabilizarea celor 140 de caractere.

Potrivit aceleiaşi surse, noua regulă ar putea fi implementată peste două săptămâni.

Este posibil ca şi hashtag-urile şi numele utilizatorilor să nu mai fie contabilizate în cadrul celor 140 de caractere admise pentru fiecare mesaj, dar această informaţie nu a fost confirmată deocamdată.

Twitter pare să fi găsit astfel o soluţie pentru a evita limitarea impusă de numărul de caractere, fără să fie abandonată de utilizatorii săi. Reţeaua de socializare a luat în calcul, pentru o perioadă oportunitatea creşterii acestei limite maximale la 10.000 de caractere, cu scopul de a atrage noi utilizatori, dar a renunţat în urma protestelor colective ale utilizatorilor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod